Nagradni natječaj

Mepas Mall Shopping Fest

Nagradni natječaj od 20.11. do 23.12.2021.
Gospodarstvo / Tvrtke | 06. 12. 2021. u 11:48 Promotivni tekst

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Mepas Mall je odlučio ove blagdane obilježiti na najljepši način, Shopping Fest nagradnim natječajem koji će razveseliti sve generacije. U mjesecu Shopping Festa očekuje vas mnoštvo događanja i brojnih pogodnosti koje su izvrsna prilika za lijepo druženje, dobru zabavu, ali i osvajanje vrhunskih nagrada.

Iskoristite Drama Dan i Late Night Shopping i pronađite najljepše poklone za sve drage osobe koje želite iznenaditi ovih blagdana uz super popuste, ali i sjajne nagrade koje će ovu shopping avanturu učiniti nezaboravnom.

Do 23.12.2021. obavite shopping u Mepas Mallu. U aplikaciju upišite osobne podatke i broj računa i osvojite jednu od vrhunskih nagrada.

Putovanja su ono što najdulje pamtimo, a za najljepše trenutke odmora osigurali smo aranžman u hotelu Termag na Jahorini. KimTec i HT Eronet vam pružaju priliku da najljepše uspomene ove zime pohranite na Samsung Galaxy Z Flip3 5G preklopnom pametnom telefonu. Sretni dobitnik ove zime moći će uživati u omiljenom TV programu na moćnom Hisense ULED TV 55U8QF televizoru koji će donijeti kino osjećaj u vaš dom. Zimi više vremena provodimo u toplom domu, zato nam je važno uvijek imati uredne i čiste prostorije, a idealan izbor je Philips SpeedPro Aqua bežični štapni usisavač za snažno usisavanje i vlažno brisanje.

Shopping Fest podržali su partneri: KimTec, Hisense, Philips, HT Eronet i Techno Shop.

Bogat blagdanski program priuštit će vam predivne trenutke s vašim najmilijima, zato vas pozivamo da budete dio ove prekrasne priče.

Uživajte u mjesecu čarolije u vašem omiljenom centru!

Vaš Mepas Mall
Lifestyle u trendu

Kopirati
Drag cursor here to close