Utorak 10.11.2020.

Mepas Mall Drama Dan

Posjetite Mepas Mall u utorak, 10.11., odaberite iz bogate ponude ono što najbolje pristaje vašem stilu i uživajte u zavodljivoj jeseni.
Gospodarstvo / Tvrtke | 09. 11. 2020. u 11:32 Promotivni tekst

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Jesenske kolekcije već su odavno na policama omiljenih trgovina u Mepas Mallu, a vrhunski popusti su idealna prilika da iste preselite u svoje ormare.

Da, i ovog 10. u mjesecu na rasporedu je Drama Dan koji će u kombinaciji s novim kolekcijama zasigurno oduševiti sve posjetitelje i pružiti svima mogućnost za pronaći komade kojima ćete izraziti svoj stil i unijeti dašak jeseni u svoje ormare.

Drama Dan je idealna prilika da svoju garderobu razigrate trendi modnim komadima u kojima ćete uživati tijekom hladnijih dana. Bilo da se spremate za posao, večernji izlazak ili neki drugi događaj svakako ćete pronaći nešto za svoj ukus, a pritom uštedjeti.

Čak i ako niste ljubitelj jeseni i zime, uz nove kolekcije trgovina Mepas Malla složit ćete modne kombinacije zbog kojih ćete jedva dočekati hladnije dane.

Sve pogodnosti Drama Dana možete pogledati na LINKU

Poslije shoppinga svakako se odmorite u našem restoranu ili nekom od kafića.

A vrhunski shopping može vas odvesti do vrhunskih nagrada – high end Philips PerfectCare glačala sa generatorom pare! Kliknite na LINK i doznajte kako možete postati vlasnik ovih atraktivnih nagrada koje će peglanje pretvoriti u omiljeni kućanski posao!

Posjetite Mepas Mall u utorak, 10.11., odaberite iz bogate ponude ono što najbolje pristaje vašem stilu i uživajte u zavodljivoj jeseni.

Ne zaboravite shoppingirati odgovorno, držeći distancu i noseći masku.

Vidimo se!


Vaš Mepas Mall
Lifestyle u trendu

Kopirati
Drag cursor here to close