Aluminij

Ljubić: Tužit ću Anića zbog klevete

Gospodarstvo / Tvrtke | 07. 11. 2017. u 09:01 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: Aluminij.ba / Nikica Ljubić, desno

Na tvrdnje Samira Anića člana Nadzornog odbora Aluminija d.d. Mostar iznesene u razgovoru za portal Bljesak.info koji smo objavili na linku, reagirao je Nikica Ljubić bivši član Uprave Aluminija.

''Sa gnušanjem odbacujem sve navedene informacije u kojima se mi spominjemo kao netočne, neistinite i krajnje zlonamjerne. Kao i više puta do sada gosp. Anić je mene i Upravu Aluminija kojoj sam ja bio na čelu spominjao u raznim istupima na negativan način proglašavajući sve što smo radili u negativnom kontekstu i kriminalom  sa jasnim ciljem blaćenja nas osobno, a  ne libeći se ni demantirati sam sebe kako njemu to odgovara'', navodi se u reagiranju Nikice Ljubića.

Dalje se u reagiranju navodi kako je porazna činjenica da je takvim istupima Anić nanosio i nanosi najveću štetu  firmi čiji je član Nadzornog odbora.

''Zbog svega ovoga ću biti primoran pokrenuti postupak pred nadležnim sudom zbog klevete gdje će biti prilika da se iznesu svi relevantni dokazi'', navodi se na kraju reagiranja Nikice Ljubića.

Kopirati
Drag cursor here to close