Bravo!

Ledo d.o.o. Čitluk donirao svoje proizvode bolnicama i humanitarnim organizacijama u BiH

Ukupna vrijednosti ovih donacija premašuje iznos od 20.000 KM te uključuje više od 7 tona Ledovih smrznutih proizvoda.
Gospodarstvo / Tvrtke | 04. 05. 2020. u 16:51 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Ledo d.o.o Čitluk donirao je svoje proizvode ustanovama: Klinički centar Univerziteta u Sarajevu, Sveučilišna klinička bolnica Mostar, Univerzitetski klinički centar Banja Luka te Univerzitetski klinički centar Tuzla. Ledo je također realizirao i donacije za Udruženje Pomozi.ba, Crveni križ FBIH, Caritas Vrhbosanske Nadbiskupije, humanitarnu organizaciju Merhamet te srpsko humanitarno udruženje Dobrotvor.

Ukupna vrijednosti ovih donacija premašuje iznos od 20.000 KM te uključuje više od 7 tona Ledovih smrznutih proizvoda koji će olakšati funkcioniranje i poslovanje ovih organizacija i bolnica. Riječ je o paketima u kojima se nalaze brojni Ledo gotovi i smrznuti proizvodi, poput smrznutog povrća i ribe, te slatkih i slanih tijesta.

Foto: PR / Ledo d.o.o. Čitluk donirao svoje proizvode 

Ponosni smo i zahvalni što je i Ledo, među brojnim drugim  kompanijama, prepoznao značaj solidarnosti i društvene odgovornosti u trenucima kada je sve veći broj socijalno ugroženih obitelji i pojedinaca. Timovi Pomozi.ba svakodnevno rade na pripremi i distribuciji gotovih jela i paketa sa prehrambenim namirnicama ljudima u potrebi, stoga nam je ova donacija od velikog značaja. Zahvaljujemo kompaniji Ledo na dosadašnjoj podršci i radujemo se i budućim zajedničkim humanitarnim aktivnostima'', istaknula je Maja Arslanagić, glasnogovornica organizacije Pomozi.ba.

''Svaka donacija je više nego dobro došla, a posebno kada dobijemo proizvode od jedne takve renomirane tvrtke kao što je Ledo. Zasigurno će nam Vaši proizvodi biti od koristi te Vam se još jednom iskreno zahvaljujemo", izjavila je Adrijana Pandža, glasnogovornica SKB Mostar.

Ledo Čitluk najveći je proizvođač sladoleda i smrznute hrane u Bosni i Hercegovini te posluje u sklopu Fortenova grupe, koja je tijekom krize uzrokovane koronavirusom u cijeloj regiji donirala više od 1 milijuna KM za pomoć bolnicama, civilnoj zaštiti i najugroženijim segmentima društva.

Foto: PR / Ledo d.o.o. Čitluk donirao svoje proizvode 

Pero Radman direktor Ledo d.o.o Čitluk tom je prigodom izjavio: ''Trudimo se pomoći svima u skladu sa našim mogućnostima u ovoj izazovnoj situaciji uzrokovanoj pandemijom koronavirusa. Ovim putem, zahvaljujemo se našim vrijednim zaposlenicima koji su isporučili donacije do krajnjih adresa i tako na najkonkretniji način pomogli zajednici. Velika zahvala ide svim našim zaposlenicima koji predano rade i koji su svakodnevno na svojim radnim mjestima, bez obzira na
rizike i izazove. I u budućnosti ćemo nastaviti biti odgovoran partner zajednici u kojoj poslujemo te u okviru svojeg društveno odgovornog poslovanja nastaviti pomagati najpotrebnijima.''

Kopirati
Drag cursor here to close