Upozorenje

Ne nasjedajte: Lažna dm-ova nagradna igra na Facebooku

Molimo korisnike Facebooka da ne reagiraju na navedenu nagradnu igru, da ne šalju svoje osobne podatke-poručuju iz dm-a.
Gospodarstvo / Tvrtke | 06. 11. 2019. u 16:31 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: PR / Lažna dm-ova nagradna igra na Facebooku, ne nasjedajte

Kompanija dm drogerie markt obavještava da je na društvenoj mreži Facebook plasirana lažna nagradna igra u kojoj su zloupotrijebljeni ime i logo kompanije dm, priopćili su iz ove kompanije

S tim u vezi iz kompanije dm poručuju kako trenutačo ne organiziraju nagradnu igru u okviru koje sudionicima daruju vaučer u vrijednosti od 250 KM, kao što je navedeno na lažnom Facebook profilu.

''Informacija nije točna, a dm drogerie markt BiH ne stoji iza navedene aktivnosti i nema nikakve veze s njom. Molimo korisnike Facebooka da ne reagiraju na navedenu nagradnu igru, da ne šalju svoje osobne podatke, te ukoliko su u mogućnosti da prijave lažnu stranicu Facebooku“, priopćeno je iz dm-a.

''Pozivamo kupce i korisnike društvenih mreža da uvijek provjere naziv stranice koja objavljuje navodnu nagradnu igru, prethodne objave, način i jezik komunikacije. Pored naziva zvaničnog dm BiH Facebook i Instagram profila nalazi se plava oznaka s bijelom kvačicom koja potvrđuje da je to jedini, verificirani i službeni profil kompanije dm'', naglasili su iz dm-a.

Kopirati
Drag cursor here to close