“ZajednoSmoJedno”

Kupovinom Gloria proizvoda sudjelujete u donaciji novčanih sredstava za borbu protiv karcinoma dojke

Kupovinom Gloria Gela za intimnu njegu sudjelujete u donaciji novčanih sredstava za borbu protiv karcinoma dojke. Za svaku obavljenu kupovinu ovog proizvoda, Gloria tim donira 1 KM organizaciji Think Pink “ZajednoSmoJedno”.
Gospodarstvo / Tvrtke | 28. 09. 2021. u 12:42 Promotivni tekst

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Gloria Gel za intimnu njegu kreiran je kao jedinstven spoj tradicionalno provjerenih sastojaka, kao što su ljekoviti kantarion i neven, uz dodatak antiupalnog eteričnog ulja mandravasarotre.

Ovaj gel ima samo jedan zadatak: nježno, ali snažno, zaštititi ženstvenost i intimnu zonu kao njen najsenzualniji aspekt.

Poštujući sve nježne aspekte ženstvenosti, kao i potrebu za njenom zaštitom, u okviru nove generacije Gloria prirodnih proizvoda kreirana je jedinstvena receptura u obliku gela za intimnu njegu.

Mandravasarotra, ili "drvo koje štiti" (kako ga zovu na Madagaskaru), izvor je ljekovitog eteričnog ulja koje je jedan od važnijih sastojaka ovog gela. Kap uz kap s eteričnim uljem ravensare vašoj će intimnoj zoni pružiti nježnu, ali snažnu, antivirusnu, antibakterijsku i antigljivičnu zaštitu.

Stoljećima dokazani, kantarion i neven će svojim blagim djelovanjem regenerirati osjetljivu i oštećenu kožu, dok će za to vrijeme mliječna kiselina održavati ravnotežu pH vrijednosti. Nježna gelasta tekstura, osvježavajući miris i sigurnost svakodnevne upotrebe, dovoljan su razlog da tvrdimo kako će ovaj gel postati čuvar vaše apsolutne bezbrižnosti kad je u pitanju njega i zaštita intimne zone.

Kupovinom Gloria Gela za intimnu njegu sudjelujete u donaciji novčanih sredstava za borbu protiv karcinoma dojke. Za svaku obavljenu kupovinu ovog proizvoda, Gloria tim donira 1 KM organizaciji Think Pink "ZajednoSmoJedno". Kampanja traje od 1.10. do 15.11.2021.

Kopirati
Drag cursor here to close