Dobre cijene svaki dan

Konzum snizio redovne cijene proizvoda

Proizvodi su odabrani prema rezultatima analize potrošačkih potreba kupaca i spadaju u grupu proizvoda za kojima vlada najveća potražnja na tržištu
Gospodarstvo / Tvrtke | 10. 12. 2018. u 15:10 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Konzum BiH je od 10.12. snizio redovne cijene proizvoda za osnovne potrebe domaćinstva što će kupcima donijeti značajne uštede. Radi se o svakodnevno potrebnim proizvodima iz kategorija mliječnih i mesnih prerađevina, osnovnih životnih namirnica, konzerviranog programa, bezalkoholnih pića i slatkiša, te sredstava za osobnu higijenu, pranje i čišćenje.

Proizvodi su odabrani prema rezultatima analize potrošačkih potreba kupaca i spadaju u grupu proizvoda za kojima vlada najveća potražnja na tržištu, a ujedno su najtraženiji proizvodi u ponudi Konzuma. Kupci ih lako mogu pronaći jer na policama nose oznaku „Dobre cijene svaki dan“ .

Odluku o sniženju redovnih cijena proizvoda, kao jednu od mjera restrukturiranja, donijela je nova Uprava Konzuma kako bi svojim vjernim kupcima omogućili povoljnije snabdijevanje osnovnim proizvodima za domaćinstvo uz dodatnu uštedu. Riječ je o prvom valu sniženja, a u narednom razdoblju slijede dodatne korekcije.

"Izuzetno mi je drago da na ovaj način možemo pokazati kupcima da cijenimo njihovu lojalnost, te zahvaljujući sniženim cijenama omogućiti im da u vrijeme izuzetno niske kupovne moći znatno uštede i kada ne kupuju na akciji. Naravno, Konzum će i dalje imati dobre akcije na koje su kupci navikli, ali od sada su im u našim prodavnicama svaki dan dostupne snižene redovne cijene artikala koji čine bazu gotovo svake potrošačke korpe. Naglasio bih da su u pitanju kvalitetni proizvodi poznatih brendova, a značajno su zastupljeni i domaći proizvodi. Osim intenzivnog ulaganja koje je kompanija usmjerila u sniženje cijena, radimo na proširenju asortimana, uspostavili smo suradnju s nizom novih dobavljača, te ojačali partnerske odnose s našim stalnim dobavljačima, tako da naši kupci već mogu primijetiti dodatno obogaćen asortiman na policama. Mogu reći da je sada Konzum potpuno orijentiran na potrebe kupaca, njihove navike, te vjerujem da će prepoznati pozitivan preokret koji donosi još bolje pogodnosti, kvalitetniji asortiman i svakako ono što je za njih najvažnije – niže cijene", izjavio je Nihad Imširović, izvršni direktor Konzuma.

Konzum trenutno posluje u okviru maloprodajne mreže koju čini 168 prodavnica u BiH. Nedavno je otvorio i svoj prvi Cash&Carry objekt smješten u Tešnju, koji je ponudio brojne pogodnosti poput povoljnije paketne prodaje i Outlet ponude neprehrambenih proizvoda.

U narednom razdoblju kompanija ima planove za proširenje maloprodajne mreže te otvaranje novih prodavnica na lokacijama gdje Konzum do sada nije bio prisutan.

Osim sniženih redovnih cijena, a sve u interesu kupaca, Konzum usporedo radi na jačanju svojih akcijskih aktivnosti što je nedavno krunisao novom imidž kampanjom sa sloganom “Konzum akcija je najbolja reakcija na skupoću“.

Kopirati
Drag cursor here to close