Njemački brend

Konzum predstavio ekskluzivnu ponudu Telefunken malih kućanskih aparata

Poštujući osjetljivost kupaca na cijene, Konzum je već pri prvom predstavljanju ovog asortimana ponudio akcijske cijene proizvoda.
Gospodarstvo / Tvrtke | 04. 10. 2018. u 15:30 Promo

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U Konzum trgovinama u BiH od sada je dostupna ekskluzivna ponuda malih kućanskih aparata njemačkog brenda Telefunken iza kojeg stoji više od 100 godina duga tradicija.

Novo u ponudi na Konzumovim odjelima tehnike je široka ponuda različitih Telefunken malih kućanskih aparata odličnog kvaliteta i modernog dizajna. Poštujući osjetljivost kupaca na cijene, Konzum je već pri prvom predstavljanju ovog asortimana ponudio akcijske cijene proizvoda.   

''Konzum je u stalnoj potrazi za novitetima koji će odgovoriti zahtjevima kupaca kada je riječ o kvalitetu, dugoročnoj upotrebi i isplativosti. Smatramo da je važno uvoditi nove proizvode, ali da oni ujedno budu cjenovno prihvatljivi za većinu naših kupaca. Tako smo među kupcima napravili mini istraživanje i u skladu s inputima koje smo izravno od njih dobili odabrali Telefunken kao najadekvatnijeg proizvođača koji sa sigurnošću može odgovoriti očekivanjima kupaca. Veliki je izbor različitih Telefunken proizvoda koji će osvježiti ponudu na našim odjelima tehnike, te vjerujemo da će većina naših redovitih kupaca, ali i onih koji će nas tek posjetiti, biti veoma zadovoljni.  Također želim istaći da je u našim trgovinama dostupan i novi atraktivan asortiman neprehrambenih proizvoda za uređenje doma, asortiman posuđa i kućanskih pomagala, te veliki izbor igračaka. U sljedećem razdoblju ćemo nastaviti sa uvođenjem noviteta i tako dodatno obogatiti asortiman Konzum trgovina'', izjavila je PR manager Konzuma BiH, Selma Ovčina.

Ponuda Telefunken malih kućanskih aparata kao i novog asortimana proizvoda za kućanstvo dostupna je već od u četvrtak u svim većim Konzum trgovinama, a snižene cijene vrijedit će do 17. listopada 2018. godine.

Kopirati
Drag cursor here to close