Širi mrežu

Konzum otvorio novu prodavaonicu u središtu Sarajeva

Konzum je danas otvorio novu prodavaonicu u središnjem dijelu Sarajeva u ulici Kemal Begova 11 u neposrednoj blizini sarajevske Druge gimnazije.
Gospodarstvo / Tvrtke | 25. 04. 2019. u 19:52 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Konzum je danas otvorio novu prodavaonicu u središnjem dijelu Sarajeva u ulici Kemal Begova 11 u neposrednoj blizini sarajevske Druge gimnazije.

Prodavaonica je pozicionirana na atraktivnoj lokaciji u sklopu novoizgrađenog stambenog objekta i prostire se na više od 300 m2.  Radi se o novom konceptu prodavaonice manjeg formata sa asortimanom prilagođenim za obavljanje svakodnevne kupovine.

Ovo je prva u nizu od pet prodavaonica koje će Konzum otvoriti u skorijem periodu, čime će biti proširena mreža koja trenutno broji više od 160 prodavaonica u BiH. Otvorenje novih objekata je dio plana rekonstrukcije maloprodajne mreže što je inicirala nova Uprava Konzuma, a usporedo sa otvorenjima kontinuirano se radi na renoviranju i preuređenjima postojećih objekata.

Sljedeća Konzum prodavaonica će biti otvorena u Doboju već početkom svibnja.

''Intenzivno radimo na unapređenju maloprodajne mreže, obilazimo teren kako bismo odabrali najbolje lokacije za nove prodavaonice, a usporedo radimo na preuređenju postojećih prodavaonica kako bismo našim kupcima ponudili još bolji i ugodniji ambijent za kupovinu. Drago mi je da je današnje otvorenje prodavaonice u Kemal Begovoj ulici izazvalo veliko zanimanje kupaca i da su njihove prve reakcije na kvaliteta ponude, cijene i lokaciju prodavaonice izuzetno pozitivne. Želimo da podijelimo radost sa našim kupcima,  te ćemo danas kupce obradovati vrijednim nagradama, a pripremili smo niz iznenađenja tijekom cijelog dana.  Vjerujem da će se pozitivna atmosfera koju imamo danas zadržati i dalje, a mi ćemo kao i do sada učiniti sve da u ovoj, ali i svim drugim prodavaonicama, ispunimo sva očekivanja naših kupaca'', rekao je Stipan Škoro, direktor Sektora maloprodaje Konzuma BIH.

Konzum je za sve kupce nove prodavaonice u Sarajevu priredio posebnu bogatu ponudu proizvoda po super cijenama, a na dan otvorenja podijeljeno je više od 200 vrijednih nagrada na kolu sreće.

Kupci su uživali u ukusnom doručku, a potom je uslijedilo voćno osvježenje, kokteli, torta i druge slasne poslastice tijekom cijelog dana.

S kupcima su se družile razigrane maskote Zdravoljubaca – banana Beti i Jagoda Lola, a priređena je i vesela zabava za mališane.

Kopirati
Drag cursor here to close