Nagradna igra

Konzum će najsretnijeg kupca nagraditi automobilom Seat Arona

Velika nagradna igra ''U Konzum svrati i sa novim Seatom kući se vrati'' počinje 02. ožujka
Gospodarstvo / Tvrtke | 28. 02. 2020. u 10:38

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: PR / Konzum nagradna igra

Velika nagradna igra ''U Konzum svrati i sa novim Seatom kući se vrati'' počinje 02. ožujka u svim prodajnim objektima Konzuma. Vrijednim fondom nagrada Konzum će po završetku nagradne igre 12.04. nagraditi 96 svojih najsretnijih kupaca, sudionika nagradne igre, a najsretniji među njima će osvojiti automobil Seat Arona.

''Željeli smo našim kupcima i na ovaj način pokazati da se kupovina u Konzumu višestruko isplati. Nakon veoma uspješne nagradne igre koju smo realizirali u studenom prošle godine i 10 najsretnijih kupaca nagradili vrijednim putovanjem na Europsko rukometno prvenstvo u Norveškoj, za koju smo dobili odlične reakcije kupaca, odlučili smo podići ljestvicu i u nagradni fond ovaj put uvrstiti veoma atraktivan automobil Seat Arona, kao i druge vrijedne nagrade'', izjavio je Haris Arnautović, rukovoditelj Službe marketinga Konzuma.

Osim glavne nagrade automobila Seat Arona, Konzumovi kupci imaju mogućnost osvojiti pet petodnevnih putovanja za dvoje u Istanbul avionom za prvomajske praznike, 10 Elit LED 55“ televizora, 10 mobitela Samsung A40 te vrijedne vaučere za kupovinu u Konzumu.

Propozicije i uvjeti za sudjelovanje u nagradnoj igri su vrlo jednostavni. Dovoljno je da kupac na računu za obavljenu kupovinu u Konzumu ima najmanje jedan proizvod partnera projekta koji će biti objavljeni u Konzumovom katalogu ili da račun ima vrijednost 10KM ili više, te da posebni kod sa računa pošalje SMS porukom na broj 091 212 414 jedinstven za sve mobilne mreže u BiH.

''Iskoristio bih priliku zahvaliti se svim partnerima projekta, a prije svega našim dobavljačima čije brendove Milka, Sara, Bambi, Jaffa, Banini, Sarajevsko, Simex i Ždrepčeva krv naši kupci veoma rado kupuju, te smo im stoga ovaj put omogućili da uz njih na vrlo jednostavan način ostvare pravo sudjelovanja u nagradnoj igri i osvoje zaista vrijedne nagrade'', dodao je  Haris Arnautović, rukovoditelj Službe marketinga Konzuma.

Brži put do stjecanja prava za sudjelovanje u nagradnoj igri kupci također ostvaruju i kupovinom jednog od označenih proizvoda brendova Pfanner, Fast, Zvijezda, Bahus, Jacobs, Brazil, Fun&Fit, Pionir, Ledo i Aquafresh.

Javno izvlačenje sretnih dobitnika će biti upriličeno u subotu, 18.04. u Importanne centru u Sarajevu, a izvlačenju mogu prisustvovati svi kupci koji žele među prvima saznati imena dobitnika.

Detaljne upute za sudjelovanje u nagradnoj igri kao i sve ostale informacije dostupne su na www.konzum.co.ba.

Kopirati
Drag cursor here to close