Veliki projekt

Konjicu se smiješi novih 150 radnih mjesta

''Projekt je od velikog značaja i za lokalnu zajednicu i mlade ljude koji će dobiti mogućnost da rade za jednu ovakvu kompaniju koja je stopostotno izvozno orijentirana i ima tržište na svim kontinentima''
Gospodarstvo / Tvrtke | 12. 02. 2021. u 16:52 Fena

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: PR / Planira se izgradnja nove proizvodne hale

Načelnik općine Konjic Osman Ćatić posjetio je tvrtku TN Bosnia te tom prigodom s direktorom Zlatkom Hadžimahovićem razgovarao o projektu izgradnje nove proizvodne hale.

''Ovo je za nas, naše poslovanje i naše japanske vlasnike veliki projekt, jer ćemo graditi proizvodnu halu na 10.000 kvadratnih metara, postupno je popunjavati opremom i zapošljavati nove radnike. Projekt je od velikog značaja i za lokalnu zajednicu i mlade ljude koji će dobiti mogućnost da rade za jednu ovakvu kompaniju koja je stopostotno izvozno orijentirana i ima tržište na svim kontinentima'' – kazao je direktor Hadžimahović.

Načelnik Ćatić čestitao je menadžmentu tvrtke na aktivnostima koje su provođene do sada, ali i planiranim koje će, kako je naglasio, Konjic učiniti centrom za proizvodnju konusnih valjaka za autoindustriju i željeznice u svijetu, priopćeno je iz Općine Konjic.

Tvrtka Tsubaki-Nakashima TN Bosnia d.o.o. Konjic, koja u Konjicu djeluje od 1984. godine, bavi se proizvodnjom konusnih valjaka za autoindustriju i željeznice.

Trenutno zapošljava 150 radnika, a taj broj bi se trebao udvostručiti nakon proširenja proizvodnih kapaciteta.

Kopirati
Drag cursor here to close