Lider u niskogradnji

Euro-Asfalt na mostarskom sajmu zajedno sa JP Autoceste FBIH

Kompanija je prepoznata širom svijeta, pa su njeni vrsni inžinjeri, projektanti i radnici radili od Libije, Albanije, Iraka, Ujedinjenih Arapskih Emirata, preko Slovenije, Crne Gore do Njemačke...
Gospodarstvo / Tvrtke | 10. 04. 2018. u 17:15 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U Paviljonu 2 Međunarodnog Sajma gospodarstva Mostar 2018. posjetiteljima se i ove godine predstavlja JP Autoceste FBIH, zajedno sa svojim partnerskim tvrtkama na projektu izgradnje Koridora Vc.

Jedna od njih je kompanija Euro-Asfalt, lider u niskogradnji. Osnovana prije 22 godine u Sarajevu, s ponosom može reći da su iza njih stotine kilometara izgrađenih najsuvremenijih autocesta, brojni tuneli i vijadukti, željezničke i tramvajske pruge, ali i aerodromske piste, te brojni projekti u visokogradnji - hoteli, poslovne zgrade, stambeni i rezidencijalni objekti, te stadioni.

Kompanija je prepoznata širom svijeta, pa su njezini vrsni inženjeri, projektanti i radnici radili od Libije, Albanije, Iraka, Ujedinjenih Arapskih Emirata, preko Slovenije, Crne Gore do Njemačke.

Trenutno, kompanija polovinu svojih prihoda ostvaruje na inozemnim tržištima.

Upošljavaju preko šest stotina radnika, a njihov slogan je njihova vodilja - budućnost se gradi na iskustvu.

Posjetite kompaniju Euro-Asfalt na štandu JP Autoceste FBIH u Paviljonu 2 Sajma gospodarstva Mostar 2018. svakim danom od 10.00-18.30 sati.

 

Kopirati
Drag cursor here to close