Kralj dobrih cijena

Kompanija Bingo proslavila 25. rođendan

Na proslavi je bilo nekoliko tisuća posjetitelja, a mališani su uživali uz akrobacije klauna, džinova na štulama, a sve to uz slasnu toru.
Gospodarstvo / Tvrtke | 15. 09. 2018. u 20:48 Bljesak.info
Kopirati

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Najveći bh. lanac trgovina Bingo d.o.o. Tuzla obilježio je 25 godina rada.

Uz brojne aktivnosti, veliku rođendansku tortu te mnoštvo poklona, svi posjetitelji Bingo City Centra uživali su u slavlju tijekom cijeloga dana.

''Ovo je veliki dan za nas. Svi naši objekti danas slave zajedno sa našim kupcima, jer u svakoj trgovini na neki način obilježavamo dvadeset peti rođendan. Središnja manifestacija je ovdje u Tuzli, jer mi smo ipak nastali ovdje. Stoga smo i pripremili mnoštvo aktivnosti s ciljem da se svi naši posjetitelji danas odlično zabave. Izvukli smo i 250 dobitnika naše nagradne igre. Rođendanska kampanja je trajala od 15. kolovoza pa sve do danas. Tijekom kampanje naši kupci su imali priliku sudjelovati u brojnim aktivnostima u našim centrima diljem BiH, gdje su mogli osvojiti i poklone koje smo pripremili u suradnji sa našim poslovnim partnerima. Sve vrijeme smo radili aktivnosti i na našim društvenim mrežama, gdje smo također darivali naše kupce. Vjerujem da su u konačnici svi zadovoljni i da smo ovaj jubilej obilježili na zadovoljstvo naših kupaca i poslovnih partnera.

Ono čime se najviše ponosimo, jeste naša velika obitelj koja broji 7.500 uposlenih. Oni su svojim predanim radom doprinijeli našem uspjehu i svaki od njih je nama jednako važan za dalji rast.

Za ovaj uspjeh ključan je i partnerski odnos s kompanijama s kojima surađujemo, a naša izvorna misija je da razvijamo domaće gospodarstvo i da ostanemo „kralj dobrih cijena“. Svjesni smo pozicije koju zauzimamo na tržištu, ali i odgovornosti koja ide uz nju. Stoga se planiramo razvijati i dalje, ulagati u našu postojeću maloprodajnu mrežu, otvarati nove poslovnice, te investirati u proizvodne kapacitete, a sve to uz pomoć naših uposlenika koji su naša najveća vrijednost.“, rekla je Tatjana Paunoski, rukovoditelj marketinga Binga.

Eldina Jaganjac, poslovođa u hipermarketu u Bingo City Centeru, izrazila je zadovoljstvo što je dio Bingove obitelji već 11 godina.

''Radim u Bingu od 2007. godine i svakodnevno se trudimo da kupci iz naših trgovina izlaze s osmijehom na licu. Posao je odgovoran, a uslovi rada su dobri. Zaista sam zadovoljna i ponosna'', rekla je Jaganjac.

Na proslavi je bilo nekoliko tisuća posjetitelja, a mališani su uživali uz akrobacije klauna, džinova na štulama, a sve to uz slasnu toru.

Kompanija Bingo broji više od 190 maloprodajnih objekata, unutar nje je i nekoliko proizvodnih pogona (jaja, tjestenina, papirna konfekcija, tekstil…), a u grupaciji ima devetnaest drugih kompanija, od čega je deset tvornica.

Sa više od 7.500 uposlenih, ovo je najveća privatna domaća kompanija.

Kopirati
Drag cursor here to close