192. poslovnica

Kompanija Bingo otvorila novu poslovnicu u Zavidovićima

Hipermarket Bingo u svom sastavu ima širok asortiman prehrane, neprehrane, tekstila, tehnike, kućnog tekstila i posuđa.
Gospodarstvo / Tvrtke | 26. 10. 2018. u 20:06 Bljesak.info
Kopirati

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Uz nazočnost nekoliko tisuća kupaca, pomoćnik općinskog načelnika Remzo Šogolj i predstavnici kompanije Bingo svečano su otvorili hipermarket u Zavidovićima.

Hipermarket Bingo u svom sastavu ima širok asortiman prehrane, neprehrane, tekstila, tehnike, kućnog tekstila i posuđa.

''Izuzetno nam je drago da smo ovako lijepo dočekani u Zavidovićima. Ovo je naša prva poslovnica u ovoj općini, a trinaesta na području Zeničko-dobojskog kantona. To su naši kupci i od ranije, samo što su uglavnom posjećivali naše objekte u Zenici, Banovićima i Tuzli. Sada imaju ovaj moderno uređeni hipermarket u kojem smo uposlili 40 novih kolega. Tu je i mali kafić, lijepo mjesto za predah od kupovine.  Kupcima smo danas pripremili brojna iznenađenja i popuste. Očekujemo da ćemo i ovdje poslovati veoma uspješno'', kazala je Tatjana Paunoski, PR kompanije Bingo.

Iako je bila velika gužva ispred novootvorenog objekta, kupci su uživali u degustacijama, promocijama i ukusnoj torti.

''Nisam znala da će biti ovolika gužva, ali je lijepo. Veliki objekt, u ponudi ima sve što nam treba, cijene su niske, a dobila sam i lijep poklon'', rekla je Amira, koja je u kupovinu došla sa svojom obitelji iz naselja Ridžali.

Kupci su, osim poklonima i besplatnim osvježenjem u kafiću, bili oduševljeni i odličnim popustima.

Kompanija Bingo je u rujnu obilježila  dvadeset petu godišnjicu. Hipermarket u Zavidovićima je 192. poslovnica, te uz četrdeset novih uposlenika iz ove općine, grupacija sada broji više od 7.500 uposlenih.

Kopirati
Drag cursor here to close