Online glasovanje

Izaberite najpoželjnijeg poslodavca u BiH

Istraživanje je otvoreno do kraja ožujka, a sudionike istraživanja očekuju i vrijedne nagrade. Izaberite poslodavca koji po vašem mišljenju nudi najbolje uvjete za rad i razvoj zaposlenih.
Gospodarstvo / Tvrtke | 05. 03. 2019. u 09:42 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Kompanija Kolektiv i portal Posao.ba, vodeći portal za zapošljavanje u BiH, već trinaestu godinu zaredom organizira najveće istraživanje o najpoželjnijim poslodavcima na području Bosne i Hercegovine.

Svečanoj ceremoniji ovog projekta od društvene koristi, proglašenja najpoželjnijih poslodavaca prethodi dvomjesečno online istraživanje, tijekom kojeg svi posjetitelji portala www.posao.ba imaju priliku glasovati za kompanije koje su po njihovom mišljenju najpoželjniji poslodavci u BiH.

Istraživanje je otvoreno do kraja ožujka, a sudionike istraživanja očekuju i vrijedne nagrade. Izaberite poslodavca koji po vašem mišljenju nudi najbolje uvjete za rad i razvoj zaposlenih i sudjelujte u kreiranju pozitivne atmosfere na tržištu rada naše zemlje.

Najnovije istraživanje koje je proveo portal Posao.ba pokazuje da je Bosancima i Hercegovcima najvažniji kriterij na radnom mjestu dobri međuljudski odnosi i to 42 posto, na drugom mjestu priznanje za obavljen rad s 24 posto, dok je tek na trećem mjestu novac, tj. visina primanja, 19 posto.

 

 

 

Kopirati
Drag cursor here to close