Najuspješniji nastup na sajmu

HT Eronet najuspješniji izlagač na mostarskom sajmu

''Presretni smo što je naš ovogodišnji sajamski nastup okrunjen ovim priznanjem što pred nas, za iduću godinu, stavlja nove zadatke i nove izazove'', kazala je Brkić-Milinković.
Gospodarstvo / Tvrtke | 13. 04. 2018. u 14:33 Fena

Tekst članka se nastavlja ispod banera


 HT Eronet najbolji je izlagač na Međunarodnom sajmu gospodarstva Mostar 2018. o čemu je odlučilo posebno sajamsko povjerenstvo koje je ocjenjivalo ukupan dojam - izgled izložbenog prostora, sadržaje, sajamsku ponudu i prodajni nastup.

Kako je priopćeno iz Korporativnih komunikacija HT Eroneta, direktorica Mostarskog sajma Dalfina Bošnjak priznanje za najuspješniji nastup na sajmu uručila je rukovoditeljici Korporativnih komunikacija HT Eroneta Misijani Brkić-Milinković.

''HT Eronet sa sajmom je od samih početaka. Rekla bih, zajedno smo stasali i rasli. Posljednjih nekoliko godina naš sajamski nastup ide uzlaznom putanjom, tako da je ovo priznanje za nas kruna svega onoga lijepoga što na sajmu radimo sve ove godine. Posebno bih zahvalila kolegama iz Prodaje, Marketinga i Korporativnih komunikacija, ali i svima drugima koji su dali obol ovom našem zajedničkom uspjehu. Presretni smo što je naš ovogodišnji sajamski nastup okrunjen ovim priznanjem što pred nas, za iduću godinu, stavlja nove zadatke i nove izazove'', kazala je Brkić-Milinković.

Kopirati
Drag cursor here to close