Analiza stanja

Hrvatski gospodarstvenici u BiH o Konzumu i budućem Tehnološkom parku

Klub hrvatskih gospodarstvenika u BiH širi svoje aktivnosti
Gospodarstvo / Tvrtke | 10. 10. 2017. u 15:00 Fena

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Klub hrvatskih gospodarstvenika u Bosni i Hercegovini razmatrao je danas u Vitezu Informaciju o trenutnoj situaciji vezano za restrukturiranje Konzuma u BiH.

Na sastanku kojem je nazočio i veleposlanik Republike Hrvatske u BiH Ivan Del Vechio, razmatrane su i dalje aktivnosti Kluba, uključujući njegovu registraciju i izradu web stranice za gospodarske informacije.

Sudionicima sastanka prezentiran je i ustroj budućeg Tehnološkog parka u Vitezu, a obavljene su i pripreme za ovogodišnji Bazar.

Na poticaj Veleposlanstva Republike Hrvatske u BiH prije dvije i pol godine utemeljen je Klub hrvatskih gospodarstvenika u BiH, a njegov cilj je unaprjeđivanje poslovne suradnje između Hrvatske i BiH, naročito putem poticanja trgovine, investicija i drugih vidova gospodarske suradnje; pružanja potpore hrvatskim tvrtkama koje posluju u BiH; razmjene informacija, iskustava i ideja između hrvatskih gospodarskih subjekata koji djeluju u BiH; uspostave kontakata s državnim tijelima, gospodarskim komorama i drugim gospodarskim asocijacijama radi poboljšanja uvjeta za poslovanje i ulaganje.

Kopirati
Drag cursor here to close