Jednim klikom...

Hoće li nestati fizičke poslovnice i koliko su daleko virtualne bankarske poslovnice?

Bankarstvo je jedna od djelatnosti koja je duboko zagazila u industrijsku revoluciju 4.0.
Gospodarstvo / Tvrtke | 04. 06. 2019. u 11:34 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Četvrto izdanje prestižne konferencije Play media day bit će održano 7.6. u Banjaluci. Jedan od najznačajnijih komunikacijskih događaja, koji se ove godine održava pod sloganom "Komunikacija je beskonačna" okupit će više od 40 predavača i panelista, među kojima je i Maja Čulig, direktorica marketinga i korporativnih komunikacija Addiko Grupe. 

U okviru panela "Trendovi u agencijskom i biznis svijetu" Maja će podijeliti svoja razmišljanja o najnovijim trendovima u svijetu bankarstva. Kako će izgledati bankarstvo budućnosti? Što nam donosi financijsko sutra? , pitaju se iz Addiko banke

Hoće li nestati fizičke poslovnice i koliko su daleko virtuelne bankarske poslovnice u koje ćemo odlaziti iz topline svoga doma, iz parka dok se odmaramo, iz tramvaja dok se vozimo na posao ili sa nekog drugom mjesta, daleko od banke? Što će nam donijeti digitalna transformacija u bankarstvu?

Foto: PR / Maja Čulig, Addiko banka

Bankarstvo je jedna od djelatnosti koja je duboko zagazila u industrijsku revoluciju 4.0. Promjene iz ovog sektora stižu nam svakodnevno. Naravno, sve ove promjene potrebno je iskomunicirati, te je izbor agencije sa kojom surađujete od ključnog značaja da li će klijenti zaista dobiti kvalitetnu informaciju i da li će ta informacija doći do njih? 

Maja Čulig već tri godine uspješno vodi odjel marketinga i korporativnih komunikacija jedne od najdinamičnijih bankarskih grupacija u regiji, grupacije koja je napravila vrlo temeljite promjene u konceptu svog poslovanja, pristupu klijentima i načinu komunikacije, te zaista ima što za podijeliti stručnoj ali i široj javnosti. Ako tome dodamo činjenicu da je u sve ove procese uključena i jedna od najkreativnijih agencija u regiji Bruketa&Žinić&Grey, koja je partnera Addiko banci već duže od tri godine, onda je neupitno da će posjetitelji ovog panela čuti mnoštvo zanimljivih sadržaja, priopćeno je iz Addiko banke. 

 

Kopirati
Drag cursor here to close