Povezivanje

Herceg pozvao da se glasuje za dolazak Eurowingsa u Mostar

''Nadam se kako će njihov konačan izbor biti upravo Mostar. Bila bi to kruna zajedničkih napora...'', rekao je Herceg.
Gospodarstvo / Tvrtke | 05. 10. 2017. u 11:27 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nakon što je ovih dana objavljeno kako je Mostar ušao u uži izbor mogućih destinacija Eurowingsa Nevenko Herceg, predsjednik Vlade HNŽ-a pozdravio je tu najavu kazavši kako ga je ta vijest izuzetno obradovala, priopćeno je iz Vlade HNŽ-a.


''Nadam se kako će njihov konačan izbor biti upravo Mostar. Bila bi to kruna zajedničkih napora Zračne luke, Grada Mostara i Vlade HNŽ koja je za sufinanciranje letova u prošloj i ovoj godini izdvojila značajna financijska sredstva'', rekao je Herceg.

Naveo je kako će, budući da gospodarski razvitak Županije u značajnoj mjeri ovisi i od zračne povezanosti s europskim i svjetskim središtima, još snažnije podupirati rad Zračne luke.

''Uvjereni smo u to kako će ta ulaganja u konačnici biti na dobrobit građana HNŽ. Budući da je uprava Eurowingsa odlučila putem glasovanja izabrati destinaciju koju će uvrstiti u ljetni red letenja za iduću godinu pozivam građane da i svojim glasovima podupru dolazak Eurowingsa u Mostar'', rekao je Herceg.

Dodao je i kako će se s predstavnicima Ministarstva prometa i veza Republike Hrvatske održati sastanak na kojem će se, uz ostalo, razgovarati o mogućoj uspostavi leta između Mostara i Zagreba.

 

 

Kopirati
Drag cursor here to close