Uručena vrijedna donacija

FOTO | Otvorena prva dm trgovina u Neumu

Prva dm trgovinu u Neumu smještena je na adresi Ruđera Boškovića bb, a moderno opremljeni prodajni prostor površine je 362 četvornih metara.
Gospodarstvo / Tvrtke | 06. 06. 2019. u 13:38 Bljesak.info
Kopirati

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Najveći drogerijski lanac u BiH, dm drogerie markt, u četvrtak je otvorio svoju prvu trgovinu u jedinom bh. gradu na moru. Tako će od sada i stanovnici Neuma ali i brojni domaći i strani turisti koji tijekom ljetne sezone rado posjećuju našu obalu na jednom mjestu moći potražiti različite proizvode iz bogatog asortimana zdrave hrane, svakodnevne njege i ljepote, domaćinstva te iz asortimana za bebe.

Posebnu ponudu, u susret ljetnoj sezoni i visokim temperaturama, čini široki asortiman proizvoda za zaštitu od sunca te njegu kože prije i nakon sunčanja.

Foto: Bljesak.info / Otvaranje dm trgovine u Neumu

Prva dm trgovinu u Neumu smještena je na adresi Ruđera Boškovića bb, a moderno opremljeni prodajni prostor površine je 362 četvornih metara. 

''Izuzetno smo sretni što smo našu prodajnu mrežu proširili i na Neum te smo sada prisutni u 42 grada sa 73 trgovine. Cilj nam je svakom novom lokacijom biti bliži našim kupcima, a otvaranjem prve dm trgovine u jedinom bh. gradu na obali željeli smo naš asortiman učiniti lakše dostupnim lokalnom stanovništvu ali i brojnim turistima koji rado posjećuju Neum'', izjavio je regionalni menadžer dm-a u BiH, Ante Milićević.

Foto: Bljesak.info / Otvaranje dm trgovine u Neumu

Proširenje prodajne mreže i početak rada na novoj lokaciji kompanija dm je obilježila i društveno odgovornim angažmanom prema ovoj lokalnoj zajednici te su Dječijem vrtiću ''Neum'' uručili donaciju u iznosu od 3.000 KM.

Ček donacije, Ante Milićević, regionalni menadžer dm-a u BiH, uručio je Marijani Matić, ravnateljici Dječjeg vrtića ''Neum'' koja je kazala kako su se donaciji jednako obradovali odgajatelji ali i djeca i njihovi roditelji.

Foto: Bljesak.info / Otvaranje dm trgovine u Neumu

''Sredstva ćemo utrošiti u opremanje soba u kojima mališani borave, kako bismo im ponudili još bolji sadržaj za učenje i igru, jer veliki broj njih  upravo ovdje provede najviše svog vremena. Tako će u sklopu dnevnog boravka od sada biti i dvije male kuhinje sa pratećom opremom te dječji frizerski salon sa ogledalom i stolicom. Poseban kutak jedne prostorije ćemo preurediti u čitalački centar, koji će biti opremljen sa slikovnicama, knjigama i bilježnicama'', kazala je Marijana Matić.

Foto: Bljesak.info / Otvaranje dm trgovine u Neumu

Posjetitelji prve dm prodavnice u Neumu danas su imali priliku da uživaju u brojnim pogodnostima kupovine, kao što je popust od 15% na ukupni iznos, ali i da se zabave i osvoje različite poklone.

Za svaku obavljenu kupovinu dm je darivao trajni ceker, a svi oni sa računom većim od 30 KM imali su priliku da sreću okušaju u igri ''kolo sreće'' i osvoje prigodne poklone. Kupci koji su danas obavili kupovinu u iznosu većem od 50 KM na poklon su dobili dm ručnik. Zabave nije nedostajalo i za najmlađe, koji su uživali uz klauna i maskote iz crtanih filmova, kao i animatore za oslikavanje lica.

Foto: Bljesak.info / Otvaranje dm trgovine u Neumu

Ali to nije sve, jer u sljedećem razdoblju, točnije do 8.6. sve kupce i dalje očekuje popust od 15% na ukupnu kupovinu, a sudjelovanjem u nagradnoj igri do 13.6.2019. mogu okušati sreću te osvojiti vrijedne nagrade, kao što su frižider Gorenje, blender Gorenje te 10 dm poklon kartica u vrijednosti od po 25 KM. 

Radno vrijeme dm trgovine u Neumu je od ponedjeljka do nedjelje, od 9 do 22 sata.

Kopirati
Drag cursor here to close