Odluka redovite sjednice

FERK izdao dozvolu za skladištenje naftnih derivata gospodarskom društvu iz Zenice

Za JP "Elektroprivreda HZ HB" d. d. Mostar pripremljen je Nacrt dozvole za rad za proizvodnju električne energije, sukladno Zahtjevu za izmjenu i dopunu dozvole za rad s novim proizvodnim objektom vjetroelektranom "Mesihovina", općina Tomislavgrad.
Gospodarstvo / Tvrtke | 11. 02. 2019. u 13:47 Fena

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Regulatorna komisija za energiju u Federaciji Bosne i Hercegovine FERK na redovitoj sjednici u ponedjeljak izdala je dozvolu za rad za skladištenje naftnih derivata osim LPG-a gospodarskom društvu ArcelorMittal Zenica, d.o.o. i to na razdoblje valjanosti od pet godina.

Za JP "Elektroprivreda HZ HB" d. d. Mostar pripremljen je Nacrt dozvole za rad za proizvodnju električne energije, sukladno Zahtjevu za izmjenu i dopunu dozvole za rad s novim proizvodnim objektom vjetroelektranom "Mesihovina", općina Tomislavgrad, instalirane snage 50,6 MW i predviđene godišnje proizvodnje 165,17 GWh. Nacrt predmetne dozvole je upućen u postupak opće rasprave, navodi se u priopćenju iz FERK-a.

U postupku opće rasprave je i Nacrt dozvole za rad (licencije) za transport naftnih derivata cestovnim prometom podnositelja zahtjeva AD TANK d.o.o. Stolac.

U Regulatornoj komisiji napominju da se tekst nacrta dozvola može dobiti svakim radnim danom od 11 do 13 sati, u sjedištu FERK-a na adresi Kneza Domagoja 12 A u Mostaru ili na internetskoj stranici FERK-a.

FERK je, također, donio i rješenje po žalbi kupca na akt koji je donijelo JP Elektroprivreda BiH d.d. Sarajevo, piše u priopćenju. 

Kopirati
Drag cursor here to close