Zbog privlačenja gostiju

Federalna vlada promijenila ime hotela jer je vlasnik na sudu

Kazneni postupak koji se vodi protiv vlasnika gospodarskog društva Emiran d.o.o. negativno se odražava na privlačenje što većeg broja gostiju.
Gospodarstvo / Tvrtke | 18. 07. 2019. u 14:43 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: Ilustracija / Hotel Emiran

Hotel Emiran, jedan od objekata kojim privremeno upravlja Federalna agencija za upravljanje oduzetom imovinom, od četvrtka se zove Walter, priopćeno je iz Ureda za odnose s javnošću Vlade FBiH.

Naime, kazneni postupak koji se vodi protiv vlasnika gospodarskog društva Emiran d.o.o. negativno se odražava na privlačenje što većeg broja gostiju.

Iz Vlade podsjećaju da je gospodarsko društvo Emiran d.o.o, čija je osnovna djelatnost pružanje hotelskih usluga, rješenjem Županijskog suda u Sarajevu od 12. siječnja 2017. godine povjereno na upravljanje Federalnoj agenciji.

S obzirom da Federalna agencija tijekom privremenog upravljanja oduzetom imovinom mora očuvati vrijednost imovine koja joj je povjerena, a po mogućnosti i uvećati tu vrijednost, uprava hotela, koju je imenovala ova agencija, u cilju boljeg poslovanja hotela odlučila je napraviti rebrendiranje i promijeniti naziv hotela, priopćeno je.

Osim promjene naziva, zbog postizanja što veće konkurentnosti na tržištu, podiže se i razina kvalitete usluga hotela te proširuje ponuda. Ovakve aktivnosti predstavljaju novi koncept upravljanja povjerenom imovinom.

Novim imenom hotela se u javnosti kod potencijalnih klijenata izbjegava asocijacija na kazneni postupak koji je u tijeku i na taj način očekuje ostvarivanje boljeg poslovanja.

Naziv gospodarskog društva Emiran d.o.o. ostaje neizmijenjen, navode je iz Federalne agencije za upravljanje oduzetom imovinom, priopćeno je iz Vlade.

 

Kopirati
Drag cursor here to close