Konferencija

CONNECTO 2020: Prvi internacionalni online B2B događaj u BiH

Više od 300 sudionika iz 26 zemalja svijeta zainteresirano za nova poslovna partnerstva!
Gospodarstvo / Tvrtke | 24. 07. 2020. u 16:51 Sponzorirani članak

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: www.connecto.ba / CONNECTO 2020: Prvi internacionalni online B2B događaj u BiH

U vremenu u kojem corona-pandemija puni novinske članke i utječe na strateške odluke na svim razinama, potreba za internacionalozacijom i ostvarivanjem novih kontakata je i dalje ključni segment biznisa.

Olakšati domaćim poduzećima pronalazak potencijalnih partnera, dobavljača ili klijenata na internacionalnom tržištu je glavna misao vodilja INTERA Tehnološkog Parka u organizaciji B2B konferencije Connecto 2020, jedinstvenog događaja koji će okupiti poduzetnike iz bosanskohercegovačke dijaspore, domaće poduzetnike, ulagače i predstavnike poduzeća iz Europe i svijeta te veleposlanstava i međunarodnih organizacija u BiH.

Connecto 2020: Prvi internacionalni online B2B događaj u Bosni i Hercegovini

Prateći trendove i prilagođavajući se novonastaloj situaciji, INTERA Tehnološki Park je ovogodišnje izdanje konferencije Connecto premjestio je u online svijet zadržavajući formu događaja koja jamči uspjeh. Connecto 2020 će ponovno okupiti zanimljive sugovornike koji će prenijeti vlastita iskustva i, nadamo se, biti inspiracija za nove poslovne projekte. Kroz panel diskusiju, pojedinačna izlaganja i razgovore s moderatorom, tijekom konferencije, koja će se održati u utorak, 28.7.2020. godine, sudionici će upoznati govornike koji su svoj poslovni put gradili u inozemstvu, a investicijama i ulaganjem doprinijeli razvoju svoje domovine – Bosne i Hercegovine.

Program događaja nastavit će se kroz trodnevne B2B sastanke (28.-30.07.) kojima INTERA Tehnološki Park, u suradnji sa suorganizatorima i partnerima te uz podršku Europske poduzetničke mreže (EEN), sudionicima pruža mogućnosti da na najefektivniji način identificiraju poslovne partnere, klijente i/ili dobavljače.

Više od 300 sudionika iz 25+ zemalja svijeta

Bez obzira na geografsku lokaciju, preko 300 sudionika iz 25+ različitih zemalja svijeta je osiguralo svoje mjesto na konferenciji registracijom na www.connecto.ba na kojoj će sudjelovati iz udobnosti vlastitog ureda ili doma. Svi imaju priliku pregledati poslovne profile prijavljenih i prepoznati potencijalne partnere, suradnike i klijente te, kroz nekoliko jednostavnih koraka, dogovoriti B2B sastanke s njima.

U okviru konferencijskog dijela, Connecto 2020 će prezentirati perspektive i iskustva nekoliko uspješnih poduzetnika kroz izlaganja, panel diskusiju i razgovore, a posebno smo pripremili i nekoliko intervjua koji se mogu pogledati već sada. Nekoliko pozitivnih dojmova s prošlogodišnjeg izdanja konferencije se mogu pogledati na podstranici Connecto 2019.

U potrazi ste za novim tržištima? Connecto 2020 je pravo mjesto za Vas!

Bilo da dolazite iz IKT, metalnog, drvnog, građevinskog, poljoprivrednog, turističkog ili nekog drugog sektora, Connecto 2020 Vam može olakšati ostvarivanje prvih kontakata i sklapanje novih partnerstava.

Još uvijek stignete biti dijelom ove priče – dovoljno je da se registrirate na linku. Što Vam je potrebno? Samo računalo ili mobilni uređaj s pristupom internetu!

Ovogodišnje izdanje konferencije i B2B sastanaka INTERA Tehnološki Park organizira uz financijsku podršku HT Eroneta i Hrvatske pošte Mostar te pokroviteljstva Vlade Hercegovačko-neretvanske županije, GIZ-a kroz projekt „Inovacija i digitalizacija u MSP“ u BiH i USAID-a kroz projekt „Diaspora Invest“.

Kopirati
Drag cursor here to close