Bolje usluge kupcima

Comtrade System Integration Adriatic postao Microsoftov licencirani Solution Partner u BiH

Za prestižni status ova kompanija se kvalificirala na osnovu svojih dosadašnjih rezultata u inovacijama, inženjerskih resursa i izvrsnosti u primjeni Microsoft cloud rješenja u Jadranskoj regiji.
Gospodarstvo / Tvrtke | 17. 04. 2019. u 09:56 Bljesak.info
Kopirati

Kompanija Comtrade System Integration Adriatic potpisala je partnerski ugovor o suradnji s kompanijom Microsoft čime je službeno postala Microsoft LSP (Licensing Solution Provider) u Bosni i Hercegovini.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Za prestižni status ova kompanija se kvalificirala na osnovu svojih dosadašnjih rezultata u inovacijama, inženjerskih resursa i izvrsnosti u primjeni Microsoft cloud rješenja u Jadranskoj regiji. Comtrade System Integration Adriatic već ima LSP status u Sloveniji, Srbiji, Makedoniji, Albaniji, Crnoj Gori i na Kosovu.

Comtrade System Integration Adriatic od sada je u mogućnosti da ponudi kompletan portfolio Microsoft cloud usluga svojim klijentima i u Bosni i Hercegovini. Osim što nudi Microsoft rješenja, Comtrade System Integration Adriatic osnovao je i stručno sjedište - Adriatic Microsoft Competence Centar, koji će promovirati najbolje prakse i obučavati klijente kako da dobiju maksimum iz Microsoft rješenja u području strojarskog učenja, umjetne inteligencije, produktivne analitike i digitalizacije radnih mjesta.

''Budućnost poslovanja je u prihvaćanju i primjeni digitalnih tehnologija. Naši timovi certificiranih Microsoft profesionalaca rade sa svojim partnerima i klijentima širom svijeta kako bi predstavili najnovije inovacije u području clouda, big data analitike, sigurnosti, hibridnih cloud okruženja, alata za poslovnu suradnju i drugih Microsoft tehnologija'', rekao je Damir Fetahagić, generalni direktor Comtrade System Integration – Sarajevo. ''Čast nam je što nas je Microsoft izabrao da budemo licencirani Solution Provider u Bosni i Hercegovini. Ovakav status je ključni korak u našoj misiji da omogućimo kompanijama u regiji da što bolje surađuju, da ponude što bolje usluge svojim kupcima te da prihvate nove mogućnosti tako što će primijeniti Microsoft cloud tehnologiju u digitalnoj transformaciji.''

''Microsoft jeste i uvijek će biti organizacija koja je osnovana na partnerskom ekosistemu svjetske klase. Naš uzajamni uspjeh leži u uspjehu naših kupaca. Pristup ujedinjenog  partnerstva stvara zajedničke, transformacijske i jedinstvene mogućnosti za naše klijente'', rekao je Omar Krivošija,  direktor Microsofta za Bosnu i Hercegovinu.

Comtrade System Integration Adriatic je formirao predan tim profesionalaca koji će donijeti nova poslovna iskustva klijentima u Bosni i Hercegovini, u oblastima kao što su bankarstvo, osiguranje, telekomunikacije, zdravstvena zaštita, energija te komunalne usluge i javni sektor. Tim Microsoft stručnjaka širom Jadranske regije je spreman pružiti podršku ovoj novoj operaciji.

Comtrade System Integration Adriatic je osnovan 2001. i upošljava 300 IT profesionalaca koji posjeduju vrhunske certifikate. Kroz partnerstva sa svjetskim tehnološkim liderima, uključujući Microsoft, Oracle, IBM i OpenText, ova kompanija nudi vrhunske IT proizvode, profesionalne usluge i stručnost u dizajnu, razvoju i integraciji sustava i aplikacija. Portfolio kompanije podrazumijeva i Cloud rješenja i usluge, big data analitiku, ECM, HCM, ERP, CRM, poslovnu inteligenciju, ICT i druge usluge.

Kompanija Comtrade System Integration je članica Comtrade skupine, vodeće IT organizacije u jugoistočnoj Europi. Comtrade posjeduje infrastrukturu svjetske klase te kampuse u 16 zemalja i tako djeluje kao dioničarsko društvo za aktivne kompanije kao što su Comtrade System Integration i Comtrade Digital Services, ali i kao inkubator za nova, uzbudljiva i najsuvremenija tehnološka dostignuća.

 

Kopirati