Čekajući strateškog partnera

Čapljinska ''Lasta'' na tržište izbacila čuvenu štrudlu od smokve

Ovih dana na tržištu se pojavio i najjači Lastin adut – štrudle od smokava. Štrudle se već mogu kupiti u trgovinama diljem Bosne i Hercegovine.
Gospodarstvo / Tvrtke | 03. 04. 2019. u 20:33 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: Lasta Čapljina / Štrudla od smokve

Tvornica keksa i vafla ''Lasta'' Čapljina u stečaju, do sada nije uspjela pronaći strateškog partnera, ali nastavlja s obnovom proizvodnog programa.

Podsjećamo, ''Lasta'' je proizvodnju obnovila u listopadu prošle godine, proizvodnjom čajnih kolutića, zatim je uslijedila proizvodnja kokos keksa, pa mixa čajnih kolutića i kokos keksa, a koncem prošle godine iz djelom oživljenih pogona, Laste, stigli su i krem štapići.

Početkom godine iza Lastinih pogona počeo je izlaziti još jedan njezin brend, keks linđo.

Ovih dana na tržištu se pojavio i najjači Lastin adut – štrudle od smokava. Štrudle se već mogu kupiti u trgovinama diljem Bosne i Hercegovine.

Željko Bokanović, voditelj proizvodnje, rekao je za Radiopostaju Čapljina, da je u ''Lasti'' trenutačno stalno angažirano tridesetak radnika.

Podsjećamo, na do sada tri raspisana javna natječaja ''Lasta'' nije uspjela naći strateškog partnera. Zadnje javno nadmetanje održano je 6. ožujka.

Međutim, zaposlene ne napušta optimizam da će nakon oživljavanja proizvodnje u što je malo tko vjerovao, uspjeti riješiti i taj krucijalni problem u borbi za opstanak tvornice.

Kopirati
Drag cursor here to close