Društvena odgovornost

Bingo i partneri će ponovo pružiti podršku udrugama žena

Projekt ''Odvažne i hrabre, to ste vi!'' podržava udruge i organizacije žena drugu godinu zaredom
Gospodarstvo / Tvrtke | 18. 02. 2019. u 13:22 Sponzorirani članak

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Zašto bismo slavili Osmi ožujak jedan dan, kada možemo slaviti mnogo duže? U Bingu se posebna pažnja posvećuje damama, te smo ponovo odlučili podržati udruge i organizacije iz Bosne i Hercegovine.

U suradnji sa partnerima Persil, Bambi, La Rive i Palette, te prijateljima projekta Milka, Curver Knit, Zenker, Deon i Štark, Bingo je raspisao natječaj za projektne prijedloge koji će osnažiti djelovanje i pomoći da ženska udruženja ostvare svoje ciljeve. Poziv za prijavu projektnih prijedloga otvoren je od 18. veljače do 3. ožujka, a dobitnike proglašavaju na sam Dan žena, 8. ožujka. Projektu su se pridružili i donatori AR Family, Fructal, Donat, Madam, Vileda, Semberka i Corn Flips.

Foto: PR / Dan žena u Bingu traje cijeli mjesec

''Ove godine smo izdvojili 5.000, 4.000 i 3.000 KM za projekte koji su samoodrživi i dodatne četiri donacije od 1.000 KM za udruge i organizacije koja trebaju jednokratnu pomoć. Sretni smo što opet kupci mogu da učestvuju, jer kupovinom posebno označenih artikala koji će u periodu 18.2-8.3. biti po sniženim cijenama, pomažu projekat. Osmi ožujak je praznik žena, ali mi slavimo cijeli mjesec. Prošle godine na projekt se prijavilo 138 udruga, te je pred nama bio veliki izazov odabrati samo tri, te smo ove godine povećali fond i donirat ćemo sredstva za ukupno sedam udruga. I ove godine očekujemo veliki broj sjajnih projekata'', kazala je PR kompanije Bingo, Tatjana Paunoski.

Podsjetimo, cilj projekta ''Odvažne i hrabre, to ste vi!'' je pružiti podršku ženskim organizacijama i udrugama, doprinijeti njihovom radu i uvjetima, te ojačati njihov status i poziciju. 

Sva zainteresirane udruge informacije mogu pronaći na Bingovoj internetskoj stranici.

Kopirati
Drag cursor here to close