Vlada dala suglasnost

Autoceste FBiH grade novu zgradu u Mostaru

Planom poslovanja JP Autoceste FBiH d.o.o. Mostar za 2018. godinu predviđena je nabavka projekta, zemljišta-objekta za poslovnu zgradu u Mostaru
Gospodarstvo / Tvrtke | 17. 01. 2019. u 13:20 Ma. M.| Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Panorama Mostara  / Foto: Bljesak.info

Javno poduzeće Autoceste Federacije BiH d.o.o. gradit će novu poslovnu zgradu u Mostaru te je ta inicijativa izgradnje prihvaćena na sjednici Vlade u četvrtak.

Kako stoji u priopćenju, Vlada Federacije BiH prihvatila je informaciju o namjeri izgradnje poslovne zgrade JP Autoceste Federacije BiH d.o.o. Mostar u Mostaru, na parceli koja je katastarski i u zemljišnim knjigama upisana kao vlasništvo i posjed Vlade Federacije BiH i dala saglasnost za njenu dodjelu ovoj kompaniji, uz odgovarajuću naknadu.

Lokacija buduće zgrade nalazi se u središtu grada, na križanju ulica dr. Ante Starčevića i Alekse Šantića, površine 1.430 kvadratnih metara.

Planom poslovanja JP Autoceste FBiH d.o.o. Mostar za 2018. godinu predviđena je nabavka projekta, zemljišta-objekta za poslovnu zgradu u Mostaru. S tim u vezi,već su poduzeta istraživanja pogodnih lokacija i imovinsko-pravnog statusa i dobijanja potrebnih dozvola, priopćeno je iz Vlade Federacije.

Kopirati
Drag cursor here to close