Sarajevo

ASA Osiguranje podržalo OREA Art Market

ASA Osiguranje i OREA Bazaar dijele iste vrijednosti podrške domaćim snagama i lokalnoj zajednici.
Gospodarstvo / Tvrtke | 20. 08. 2021. u 09:58 PR

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Poznati bosanskohercegovački osiguravatelj je od ove godine ponosni prijatelj i partner Art Marketa OREA Bazaara, platforme koja okuplja domaće kreativne snage sa ciljem pozitivnog učinka na domaće gospodarstvo.

„OREA je jedinstveni projekt koja ima za cilj okupljanje domaćih kreativnih snaga. Sa fokusom na male biznise, različitim aktivnostima zajedno sa našim partnerima već niz godina uspijevamo ostvariti pozitivan utjecaj na bh-ekonomiju. Ove godine nas je jako obradovalo što je jedna jaka domaća financijska institucija kao što je ASA Osiguranje, prepoznala naš rad sa domaćim malim biznisima i odlučila biti naš prijatelj i partner na uspješno završenom OREA Art Marketu“ izjavila je Senita Slipac, direktorica OREA Bazaara.

PR  / ASA Osiguranje podržalo OREA Art Market

Prvi ovogodišnji OREA Art Market je realiziran protekli vikend u prelijepoj atmosferi Botaničke bašte Zemaljskog muzeja. Preko 3000 posjetilaca je imalo mogućnost provesti vrijeme u različitim sadržajima zabavnog, edukativnog i humanitarnog karaktera uživajući u bogatoj ponudi skoro 60 izlagača članova OREA platforme.

Kopirati
Drag cursor here to close