Makarska rivijera

Aparthotel Flora - Ljetovanje sa stilom!

Gospodarstvo / Tvrtke | 28. 07. 2020. u 11:50 Promotivni tekst

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Aparthotel Flora nalazi se 150 metara od plaže sa prekrasnim pogledom na more i otoke Hvar i Brač. Aparthotel u svojoj ponudi nudi razne veličine apartmana od standardnih apartmana s 2 osobe do studio apartmana s 4 mjesta za noćenje, kantinu za doručak, parking mjesto i bazen. Hotel je napravljen tako da mu unutrašnjost odgovara skandinavskom stilu. 

Flora se nalazi svega nekoliko minuta vožnje do rive i desetak minuta vožnje do Makarske koja je središte noćnog života u ovom dijelu Dalmacije. Plaža Lučica se nalazi 450 metara od hotela, a plaža Jadran koja je između ostalog jedna od najljepših plaža na Makarskoj rivijeri manje od kilometar od hotela. Zračna luka Split se nalazi 102 kilometra od hotela te hotel nudi besplatan prijevoz ako to gosti zatraže. Ako želite iznajmiti vozilo ili bicikl Flora je tu za vas i nudi tu mogućnost.

Hrvatska je zemlja s tisuću otoka što je čini idealnom za nautički turizam ako ste ljubitelji te vrste atrakcije za vas nudimo idealno rješenje, a to je Sunseeker luksuzna jahta od 22 metra koja nudi odličnu udobnost sa tri spavaće sobe sa kupaonicama i velikim dnevnim boravkom. U njoj možete provesti najljepše dane na Hrvatskim otocima.

Ljetovanje sa stilom!

Kopirati
Drag cursor here to close