Trakavica

Aluminij: Još jedno odgađanje

Gospodarstvo / Tvrtke | 13. 01. 2020. u 11:32 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

''Oni koji objavljuju priču o odgodi Skupštine mogu samo imati za cilj da se proizvodnja ne pokrene u Aluminiju'', kazali su neimenovani izvori iz Aluminija protekloga tjedna obrušivši se na medije koji su objavili kako zapinje održavanje sjednice Skupštine.

No, danas je pak potvrđeno da od zasjedanja Skupštine, koja je bila zakazana za 17. siječnja, neće biti ništa. Sutra će u dnevnome tisku biti i službeno objavljeno da se skupština otkazuje.

Neslužbeno doznajemo kako je novo zasjedanje predviđeno za 3. veljače pa bi se tada moglo vidjeti ima li tko pružiti ruku investitorima koji su zainteresirani za pokretanje dijela proizvodnje.

Naime, ranije je objavljeno kako je razlog otkazivanja sjednice činjenica da Vlada i investitor još uvijek nisu održali sastanak. Tad su i iz Aluminija rekli da će do 17. siječnja na poslu ostati još oko 20 radnika i isto toliko zaposlenika koji osiguravaju imovinu društva. Njihova sudbina nakon tog datuma ostaje neizvjesna, a nakon 31. siječnja Aluminij će u potpunosti ostati bez radnika.

Kopirati
Drag cursor here to close