dodatne POGODNOSTI

Svijet online mogućnosti čeka na Vas uz Visa kartice

Gospodarstvo / Tvrtke | 18. 06. 2021. u 09:40 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U ubrzanom ritmu svakodnevice, donošenje pravih online odluka može da nam olakša mnogo toga. A ako se pitate koja odluka je prava, odgovor je lak – plaćanje Visa karticama.

Visa je ovog mjeseca pokrenula svoju veliku ljetnu kampanju s ciljem isticanja važnosti online plaćanja i svih benefita koje donosi. Nastojimo da proširimo svijest o svim prednostima ovog načina kupovine, i otklonimo i dalje rasprostranjene sumnje i rezerve prema sigurnosnim aspektima online kupovine

Tri su ključna benefita digitalnih transakcija Visa karticama koja se ističu iznad drugih: dodatno VRIJEME koje dobivamo time što skraćujemo proceduru osobnog obilaženja prodavnica, dodatna SIGURNOST koja prati najsuvremeniju Visa tehnologiju, i konačno, dodatne POGODNOSTI koje vam stoje na raspolaganju kroz niz ponuda naših partnera.

Pripremili smo 10% popusta na www.ekupi.ba na poseban asortiman proizvoda tijekom tekućeg mjeseca, besplatnu dostavu na www.korpa.ba aplikaciji svakog vikenda u srpnju, kao i 25-30% popusta uz vaučer od 10 KM na www.orea.ba sajtu, tijekom lipnja i srpnja.

Pozivamo vas da pročitate više detalja o kampanji i ponudama na www.visa.com/see i da se i sami uvjerite u to da je način kako plaćamo zaista važan.

Vaša Visa

Kopirati
Drag cursor here to close