www.namjestaj.shop

Najava ''Prvog online sajma namještaja''

Gospodarstvo / Tvrtke | 04. 04. 2021. u 12:25 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

namjestaj.shop, prva bosanskohercegovačka online platforma za promociju i prodaju namještaja organizira "Prvi online sajam namještaja", od 15. do 20. svibnja tekuće godine.

Očekujemo više od 100 izlagača, više od 10000 posjeta iz zemlje, više od 1000 posjeta inozemnih partnera te promotivni doseg tijekom mjeseca do više od 300.000 korisnika samo Facebooka.

Na sajmu će izlagati proizvođači i prodavači pločastog i tapeciranog namještaja te proizvođači i prodavači dekora i kućanskog asesoara. Kao centralni događaj sajma upriličit ćemo online diskusiju predstavnika proizvodnog sektora o utjecaju pandemije na ovaj sektor, o perspektivama i budućem razvoju. Tijekom sajma omogućena je usluga enterijer i dizajn studija a sajam zatvaramo dodjelom nagrada proizvođačima i posjetiocima. Usto, naše krajnje korisnike, kupce očekuju velike pogodnosti i popusti na izložbene komade ali i premijerno predstavljanje novih kolekcija.
 
S obzirom na okolnosti uvjetovane pandemijom – ograničenost kretanja, otežana kupovina, oslabljena ekonomija itd. – realni smo u očekivanju da će ovaj događaj privući značajan broj zainteresiranih iz drvno-prerađivačke industrije i ekonomije.
Kopirati
Drag cursor here to close