PressReader

Jedinstvene Mastercard pogodnosti za neprocjenjivo ljeto

Do kraja sprnja, korisnici Mastercard Premium kartica imaće pristup usluzi PressReader i mogućnost da preuzmu i pročitaju do 15 izdanja bilo kojih domaćih ili inozemnih novina ili časopisa na mjesečnoj razini i to potpuno besplatno.
Gospodarstvo / Tvrtke | 15. 07. 2021. u 11:45 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Istraživanja* pokazuju da kupci sada smatraju iskustva koja kompanije pružaju podjednako važnim koliko i njihove proizvode i usluge, jer 77% ispitanika želi iskustva iz kojih mogu naučiti nešto novo, a 83% njih želi iskustva koja su fokusirana na fizičko blagostanje.

Mastercard je već dugo brend koji međusobno povezuje ljude i njihove strasti, pružajući im mogućnost da započnu i proslave neprocjenjiva iskustva, a ovog ljeta, kompanija uvodi dvije nove, jedinstvene usluge prilagođene potrebama krajnjih korisnika - PressReader i Digital Bodyguard.

Obje usluge su dostupne korisnicima Mastercard Premium kartica ** iz Srbije, Crne Gore i Bosne i Hercegovine i zadovoljavaju potrebe suvremenih digitalnih korisnika za jedinstvenim iskustvima u zemlji i inostranstvu.

PressReader, jedinstveni i sveobuhvatni globalni digitalni kiosk, pruža korisnicima pristup najboljim svjetskim publikacijama na sve teme, na 64 jezika i iz 127 zemalja širom svijeta, u isto vrijeme kada ta izdanja stignu na kioske. Počevši od 15. srpnja 2021. do 30. srpnja 2022. godine, korisnici Mastercard Premium kartica imaće pristup usluzi PressReader i mogućnost da preuzmu i pročitaju do 15 izdanja bilo kojih domaćih ili inozemnih novina ili časopisa na mjesečnoj razini i to potpuno besplatno.

Uz aplikaciju PressReader na svojim pametnim telefonima, tabletima ili laptopovima, korisnici imaju pravovremeni i ekonomičan pristup svijetu vijesti, zabave ili opuštanja, što će se pokazati posebno korisnim prilikom putovanja jer će kilogrami papira biti zamijenjeni samo jednom aplikacijom na vašem omiljenom uređaju.

Usluga koja je više usredotočena na fizičku sigurnost i dobrobit, Digital Bodyguard, pruža korisnicima Mastercard Premium kartica pristup relevantnim, primjenljivim i pravovremenim informacijama o svim mogućim rizicima, uz odgovarajuće savjete o sigurnosti kako da ih izbjegnu, ma gdje se nalazili, kod kuće ili u inostranstvu.

Bez obzira na to da li se sprema oluja ili se dešavaju nepredviđene okolnosti, korisnici u realnom vremenu dobivaju obavještenja o okolnostima na koje trebaju obratiti pažnju, uključujući i aktualne mjere predostrožnosti protiv virusa Covid-19 i ograničenja putovanja, uz posebne savjete sigurnosnih stručnjaka o koracima koje treba poduzeti.

Također, korisnicima je na raspolaganju SOS funkcionalnost za dobivanje općih savjeta vezanih za sigurnosne situacije, odnosno događaje. Korisnici Mastercard Premium kartica moći će da koriste ovu uslugu potpuno besplatno od 15. srpnja 2021 do 30. srpnja 2022. godine

"Pandemija je primorala ljude da preispitaju što je to što im je ključno kad su sama iskustva u pitanju, a brendove da preispitaju kako da im to pruže. Uz naš stalni fokus na digitalne tehnologije kao intuitivno sredstvo koje ljudima pruža mogućnosti da kreiraju i proslave trenutke i uspomene koje su zaista neprocjenjive, zaista smo uzbuđeni što dodajemo PressReader i Digital Bodyguard servise u našu ponudu jedinstvenih usluga, na što su naši korisnici već navikli", rekla je Milena Đorić Gudurić, direktorica marketinga u kompaniji Mastercard.

Uvođenje ove dvije nove usluge dopunjuje spektar usluga povezanih s putovanjima koji su na raspolaganju korisnicima Mastercard Premium kartica iz Srbije, Bosne i Hercegovine i Crne Gore, a koji već uključuje besplatan pristup poslovnim salonima na aerodromima u Beogradu, Sarajevu i Beču, jedan dan besplatnog parkinga na beogradskom aerodromu i brzu traku za kontrolu pasoša na istom aerodromu.

Za više informacija o uslugama PressReader i Digital Bodyguard, posjetite www.mastercard.ba.

Kopirati
Drag cursor here to close