32 nadzora

Gospodarstvenicima SBŽ-a 11 tisuća maraka kazni zbog kršenja mjera

Vlada SBŽ-a je razmatrala i nove lokacije na području Srednjobosanske županije za koje će se tražiti Rješenje Federalnog ministarstva zdravstva.
Gospodarstvo / Tvrtke | 17. 04. 2020. u 21:32 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Vlada Srednjobosanske županije (SBŽ) je na 24. izvanrednoj sjednici razmatrala i usvojila Izvještaje Kriznog stožera Ministarstva zdravstva i socijalne politike, Kriznog stožera Ministarstva gospodarstva i Županijskog stožera civilne zaštite, priopćeno je u petak navečer iz Vlade SBŽ-a.

Krizni stožer Ministarstva zdravstva upoznao je Vladu da se 58 osoba nalazi u karantenu u SBŽ-u, a sa današnjim danom na području županije ima 534 aktivna rješenja o samoizolaciji.

Vlada SBŽ-a je razmatrala i nove lokacije na području Srednjobosanske županije za koje će se tražiti Rješenje Federalnog ministarstva zdravstva.

Ministarstvo zdravstva je također predložilo, a Vlada SBK dala suglasnost na Izmjenu Plana javnih nabava za 2020. godinu.

Krizni stožer Ministarstva gospodarstva informirao je Vladu SBŽ-a da je inspekcija izvršila 32 nadzora i izrečeno je 11.000 KM kazne za prekršaje mjera.

Podatak Porezne uprave SBŽ-a je da je u toj županiji zaposleno 48.703 osobe, 2.177 subjekata je pod zabranom rada zbog Naredbe Federalnog štaba civilne zaštite.

Županijski stožer civilne zaštite je informirao Vladu SBK o novim naredbama Federalnog štaba civilne zaštite i Rješenju Federalnog ministarstva zdravstva, priopćeno je iz Vlade SBŽ-a.

Kopirati
Drag cursor here to close