FOTO

Nije gotovo: Još stignete na kupanje u Neum

Naš fotoreportar posjetio je jedini bosanskohercegovački grad na jadranskoj obali i ljubitelje sunca i mora, kojima kalendarsko vrijeme nije mjerilo, ulovio na plaži.
Gospodarstvo / Turizam | 03. 10. 2021. u 12:22 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Mjesec listopad i kupanje u Neumu - ništa neobično, obzirom na lijepo vrijeme i temperature posljednjih dana, koje one najupornije još uvijek drže pri obali, ali i u moru.

Naš fotoreportar posjetio je jedini bosanskohercegovački grad na jadranskoj obali i ljubitelje sunca i mora, kojima kalendarsko vrijeme nije mjerilo, ulovio na plaži.

Bljesak.info / Listopad i kupanje u Neumu

Ovih dana Neum zbraja impresivne rezultate još jedne uspješne ljetne turističke sezone tijekom koje je pokazao kako je iznimno atraktivna lokacija za domaće, ali i turiste iz zemalja regije, pa čak i neke s područja zapadne Europe.

Iako se na konkretne brojke i dalje čeka, već sada jasno je kako su se rezultatima približili rekordnoj 2019. godini, a prvi podaci s terena pokazuju kako je na vrhunsku sezone, odnosno na prijelazu iz srpnja u kolovoz, u Neumu boravilo do 15 tisuća turista.

Zadovoljni su svi, od vlasnika malih obrta, preko ugostitelja pa do hotelijera te se nadaju kako će se trend u kojem Neum postaje prepoznatljiva jadranska destinacija nastaviti i u idućim godinama.

Foto: Bljesak.info / Listopad i kupanje u Neumu

Načelnik Neuma Dragan Jurković kaže kako turistički djelatnici, kao i općina u cijelosti, mogu biti zadovoljni ovogodišnjom turističkom sezonom. Ona je, podsjeća, počela nešto ranije, a ključni dio uspjeha ostvaren je u glavnom dijelu sezone koji je ove godine trajao nešto dulje.

Kopirati
Drag cursor here to close