Intera TP

Znate li što Formula 1 ima zajedničko s Mostarom?

Mostar i Formula 1, poveznica je tu, izbor je vaš!
Gospodarstvo / Promo | 03. 12. 2018. u 15:12 Sponzorirani članak

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Biti najbolji – cilj je koji pred sebe postavi svaki vozač Formule 1. Gotovo 70 godina diljem svijeta vozači daju svoj maksimum kako bi u svom bolidu ostvarili najbolji rezultat utrke. Iza svakog vozača stoje godine ulaganja u sebe, ali i tim stručnjaka koji svojim vještinama čini svaku momčad boljom i kvalitetnijom.  

Kakve to ima veze s Mostarom?  

Poveznica seže u 2016. godinu kada je dijelom svijeta Formule 1, u dalekoj Australiji, postala i momčad Haas F1 Team.  

Iako je tada Haas postao dijelom najskupljeg i najsofisticiranijeg sporta, godinama ranije postao je dijelom mostarskog INTERA Tehnološkog Parka kroz HTEC centar (HAAS Technical Education Center). Centra koji se u jakoj konkurenciji 60 europskih centara, prema riječima Simona Vanmaekelbergha, predstavnika Haas Automation Europe, profilirao u jedan od najboljih i najprofesionalnijih koje je imao priliku posjetiti.  

Učite od vrhunskih predavača na suvremenim strojevima!

U HTEC centru, kroz obuku „CNC oprerater“ INTERA TP priprema polaznike za jedno od najtraženijih zanimanja u Bosni i Hercegovini, ali i šire. Tijekom tri mjeseca obuke kroz 90 sati, vrhunski stručnjaci prenose polaznicima sva znanja koja CNC operater mora posjedovati: od usvajanja osnovnih pojmova do samostalne praktične izrade dijelova od čelika i aluminija uz primjenu tehnoloških listi i mjernih protokola.

Obuka je podijeljena na tri modula – teorijski dio i dva modula praktičnog rada na CNC glodalici i CNC tokarilici, a izvodi se na najmodernijim industrijskim strojevima, visokokvalitetnim alatima i pratećoj opremi. Osim toga, INTERA TP kroz svoj HTEC centar polaznicima pruža priliku stupiti u kontakt sa zainteresiranim poslodavcima u regiji koji traže nove kadrove.

Mostar i Formula 1, poveznica je tu, izbor je vaš!

Možda niste Romain Grosjean ili Kevin Magnussen. Možda nemate želju biti najbolji vozač Formule 1 na svijetu. Ali u INTERA Tehnološkom Parku već početkom sljedeće godine možete steći vještine pomoću kojih ćete možda upravo vi izraditi dio bolida Formule 1. I zato iskoristite tu priliku i prebacite svoju karijeru u višu brzinu!

Za sve detaljne informacije o obuci i samoj prijavi javite se na [email protected].

Kopirati
Drag cursor here to close