Ćeif

Znanstvenici dokazali: Njemački se najbolje uči - uz kavu

Četvrti po redu ‘Kaffee und kolač, bitte!’, odnosno serija besplatnih konverzacijskih “kava” na njemačkom jeziku, održati će se u ponedjeljak 09.07. u 18 sati u slastičarnoj Aldi na Rondou.
Gospodarstvo / Promo | 05. 07. 2018. u 12:21 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Kava se smatra omiljenim napitkom diljem svijeta, ali način na koji u Mostaru u njoj uživamo poprimio je razmjere legende. Pa je tako ovaj Mostarski ćeif neizostavni dio svakog od nas i to se izgleda, svom srećom, neće promijeniti.

A što je jedino bolje od kave? ‘Kaffee und kolač, bitte’, naravno! Odnosno besplatna kava na kojoj možete vježbati i usavršiti konverzaciju na njemačkom jeziku, a pri tome steći nove prijatelje.

Foto: Promo / 

Četvrti po redu ‘Kaffee und kolač, bitte!’, odnosno serija besplatnih konverzacijskih “kava” na njemačkom jeziku, održati će se u ponedjeljak 09.07. u 18 sati u slastičarnoj Aldi na Rondou.

Želimo inspirirati druge da učine više

Organizator ove serije događaja je Vokabula - centar za njemački jezik, mlada Mostarska škola koja je nedavno napunila 2 godine, koja je uz podršku Eurowingsa, niskotarifnog zračnog prijevoznika iz Njemačke, kao i slastičarne Aldi, ponudila svim zainteresiranim građanima mogućnost da besplatno vježbaju i uče njemački jezik.

Vizija Vokabule je oduvijek bila vrlo jasna: “Želimo inspirirati druge da učine više i da postanu ono što žele”.

Njemački dostupan svima - i to besplatno!


Cilj ove serije događaja je jednom mjesečno pružiti opušteno mjesto, kontekst i priliku za slobodan, spontan i prirodan govor o zanimljivim i aktualnim temama na njemačkom jeziku.

Nova dimenzija učenja njemačkog jezika jednom mjesečno privuče Mostarce i Mostarke na 60-minutno edukativno druženje da kroz spontan i prirodan govor vježbaju komunikaciju na njemačkom jeziku. Uz besplatnu kavu, naravno.

Foto: Promo / 

“Ideja vodilja u Vokabula centru oduvijek je bila omogućiti našim polaznicima da uspješno savladaju konverzacijske vještine, čak i na nižim jezičnim razinama. Imajući to na umu, razvili smo poseban program konverzacijskih “kava”, koji ne zahtijeva odlično poznavanje gramatike, već vam omogućuje da s postojećim predznanjem imate priliku usavršiti svoje konverzacijske sposobnosti.”, rekla nam je ravnateljica centra Ivana Vukadin.

Otkrij i ti Njemačku iz udobnosti stolice

Pronađite inspiraciju među mladim Mostarcima koji žele unaprijediti svoje poznavanje njemačkog jezika i steknite nove prijatelje na četvrtom događaju, koji je na rasporedu za manje od 3 dana.

Četvrti ‘Kaffee und kolač, bitte!’ održati će se u ponedjeljak 09.07. u 18 sati u slastičarnoj Aldi na Rondou. Druženje će trajati 60 minuta, a svoje mjesto možete rezervirati sa samo 3 klika preko ovog linka. Rezervacija mjesta traje kraće od 30 sekundi!

‘Kaffee und kolač, bitte!’ događaj je otvorenog tipa, dostupan svim zainteresiram građanima, a oni koji ne mogu fizički doći, mogu nas uvijek pratiti preko naše facebook stranice.

Pratite ovaj događaj s hashtagom #KaffeeUndKolačBitte

Otkrij Njemačku uz Vokabulu i Eurowings?

Kopirati
Drag cursor here to close