Ne propustite priliku

Počeo je zimski upisni rok u Helen Doron školi Mostar

Gospodarstvo / Promo | 21. 01. 2021. u 22:55 Promotivni tekst

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Helen Doron s ponosom slavi 35 godina uspješnog poučavanja. U 38 zemalja svijeta preko 3 milijuna djece uspješno komunicira na engleskom jeziku zahvaljujući Helen Doron metodi.

Tvrtka intenzivno ulaže u kontinuirano istraživanje i razvoj, stvarajući nove programe i materijale kao i inovativne tehnolgije koje podržavaju cijeli sustav.

Stručni tim za obuku učitelja, pod vodstvom izvršne direktorice i lingvistice Helen Doron, obučio je tisuće profesorica širom svijeta, pružajući im ogromo znanje i konstantnu podršku u njihovom daljnjem profesionalnom razvoju.

Foto: PR / Helen Doron 

Sve profesorice koje rade po Helen Doron metodi prolaze iste edukacije, učenici koriste iste materijale za učenje, a tinejdžeri se mogu dopisivati s učenicima Helen Doron škola diljem svijeta. Zbog kvalitetne organizacije i konstantnog napredovanja, Helen Doron franšiza dvije godine zaredom osvojila je prestižnu nagradu Global Franchise Awards.

Prošla 2020. godina bila je izazovna za sve, pa i Helen Doron školu u Mostaru. Uspješan prelazak na online nastavu kao i ponovni povratak u učionice u posebnim okolnostima ponovno su pokazali da je Helen Doron škola broj jedan u svijetu u učenju engleskog jezika. Uz konstantnu edukaciju profesorica, male skupine učenika s kojima se radi i izvrsne materijale za rad, uspjeh polaznika ove škole je zagarantiran. Engleski jezik se uči kao materinji, s naglaskom na poticanje samopouzdanja kod djece i uvažavanje osobnosti svakog djeteta. Uz sve što uče u školi, učenici Helen Doron škole imaju na raspolaganju i brojne aplikacije s kojima se učenje nastavlja i doma. Vrijeme provedeno na ekranu tako je sigurno, edukativno i prilagođeno dobi.

Foto: PR / Helen Doron Mostar

Helen Doron škola u Mostaru nalazi se na četvrtom katu Mepas Malla i zimski upisni rok je u tijeku.

Za sve one koji iz prve ruke žele vidjeti kako izgleda učenje po Helen Doron metodi, prijave za besplatne ogledne sate su u tijeku. Prijaviti se mogu djeca u dobi od 2 do 16 godina.

Svi zainteresirani mogu se prijaviti pozivom na broj 063 916 000, putem maila [email protected] ili putem stranica društvenih mreža - Facebook ili Instagram stranice)

 

Kopirati
Drag cursor here to close