Učite s osmijehom!

Želiš posao u Njemačkoj? Kreni od učenja njemačkog u Vokabuli

Pitate se kako naučiti njemački jezik? Lako. U Vokabuli svi mogu lako i jednostavno naučiti njemački za samo 3KM/sat.
Gospodarstvo / Promo | 05. 04. 2018. u 14:57 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Sve što Vam treba u životu je ljubav. I njemački. Njemački treba svima. Pogotovo u današnja vremena, zar ne?

Ako ste pomislili da je ovo još jedna reklama za tečaj njemačkog jezika, u krivu ste!

Počeo je novi ciklus upisa za sve koji žele naučiti njemački jezik. Odvojite trenutak svoga vremena i uvjerite se zašto ovo nije samo još jedan tečaj njemačkog jezika.

Vokabula – centar za njemački jezik otvara svoja vrata

I to širom. Vokabula je jedini specijalizirani centar za njemački jezik u kojemu najbitnije mjesto zauzimaju tri faktora: polaznici Vokabule, ljubav prema njemačkomjeziku te moderna i kvaliteta predavanja.

Znamo da su Vam dosadile reklame drugih škola stranih jezika koje nude njemački jezik kao da smo na tržnici. Tvrde da su najbolji, najpovoljniji, najkvalitetniji i još 100 superlativa, no, nemojte da Vas zavaraju! Vokabula je u vrlo kratkom vremenskom razdoblju dokazala zašto baš ovdje trebate učiti njemački jezik.

Jeste li ikada učili strani jezik u učionici 21. stoljeća? Jeste li u školi navikli na ugodnu radnu atmosferu u kojoj se nova saznanja stječu druženjem, kroz igru i zabavu i opuštenu interakciju (a bez ocjena?!)? A uz sve to dobijete istinski predane predavače koji nastoje na što bezbolniji :) način prenijeti znanje o njemačkom jeziku? I niste baš?

Krajnje je vrijeme uvjeriti se kako se strani jezici lako uče! Ne vjerujete? Provjerite!

Zaboravite priče koje Vam govore o njemačkom kao teškom i ružnom jeziku. Uz pravi način podučavanja zavoljet ćete njemački jezik baš kao i mi, zajamčeno!

Uz čak 6 moderno opremljenih učionica 21. stoljeća koje pokrivaju uže gradsko područje i nalaze se na 2 vrlo dostupne lokacije u Mostaru (Rondo i Bulevar), uz najnoviju tehnologiju te uz kooperaciju s Goethe-Institutom, kao mjerilo kvalitete podučavanja njemačkog jezika, nudimo svim polaznicima savršenu uslugu za bezobrazno niske cijene. Dakle... koji je Vaš izgovor?

Budući da slike govore više od tisuću riječi, izvolite provjeriti. Naš način rada možete provjeriti na Facebook stranici, a sve ostale informacije možete naći na našoj službenoj stranici. Upisi u proljetni ciklus završavaju uskoro, a prijaviti se možete ovdje preko mobitela ili računala. Prijava je kratka i bezbolna i neće oduzeti više od 2 minute Vašeg vremena.

Ako ni to ne upali, uvijek se možete obratiti timu Vokabule na službenoj facebook stranici koji će vrlo rado i strpljivo, a uz to i nevjerojatno brzo odgovoriti na sva pitanja koja Vas zanimaju. Zvuči nevjerojatno? Tim Vokabule rado će Vas i u to uvjeriti.

Dođite i uvjerite se!

Ako želite provjeriti sve navedeno, nudimo Vam još jednu opciju. Vaša Vokabula organizira Dane otvorenih vrata i za Vas smo otvoreni na Rondou i Bulevaruodponedjeljka 09.04. do petka 13.09. u periodu od12 do 16.30 sati. Svatko zainteresiran srdačno je pozvan doći u najsuvremenije učionice u Mostaru i uvjeriti se zašto su baš one idealno mjesto za učenje njemačkog jezika.

Vidimo se na ulicama!

I dalje Vas nismo uvjerili? Ili možda jednostavno ne stignete doći do nas? Ne brinite,mi ćemo doći Vama! Da, dobro ste čuli. Vokabula postaje mobilna i izlazimo na ulice kada ćete imati priliku upoznati naše najcool profesore i pitati ih sve što ste ikada željeli znati o učenju njemačkog jezika. Nađite nas na ulicama u utorak 10.04. ispred Kosače i u srijedu 11.04. na Musali u periodu od 16 do 20 sati. Zvuči nevjerojatno? Rado ćemo Vas i u to uvjeriti!

Pratite nas na ulicama s hashtagom #PokretnaVokabula

A uz koga ste Vi?

Volimo naše polaznike i vjerujemo da svi mogu brzo i lako naučiti njemački jezik. Kroz ciklus se upoznajemo i sklapamo prijateljstva. I zato dođite i dopustite da Vas uvjerimo zašto je Vokabula toliko posebna i ne zaboravite: Njemački spaja ljude!

Vidimo se u Vokabuli!

Kontakt informacije:

CENTAR RONDO
Kralja Petra Krešimira IV bb
(SPC Rondo, I. kat)
T: +387 63 459 326 (Mob/Viber/SMS)

CENTAR BULEVAR
Husnije Repca 7
(Iza caffe „Niđe veze“)
T: +387 60 32 38 332 (Mob/Viber/SMS)

INFO CENTAR ZA NJEMAČKI JEZIK
Centralno mjesto za njemački jezik u Mostaru
(SPC Rondo, I. kat)
Pon-pet: 16.30 – 20.30h; sub: 10-14h

https://vokabula.com/upis/

https://www.facebook.com/vokabula
[email protected]

 Dođite i uvjerite se! Učite s osmijehom! #imaVezeGdjeIdeteNaTečaj

Kopirati
Drag cursor here to close