Kapetanovina

Završena izgradnja poslovno-stambenog kompleksa u Starom gradu sa pogledom na Stari most

Najviši europski standardi izgradnje poslovno-stambenog kompleksa Kapetanovina koje je svojim iskustvom u ovaj projekt implementirala grupacija MO Haus garant su punog komfora i mira.
Gospodarstvo / Promo | 14. 03. 2018. u 08:00 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Živjeti praktično u staroj jezgri grada, stotinjak metara od kompleksa pod zaštitom UNESCO-a, a opet imati sav komfor življenja prilagođen potrebama i standardima suvremenog doba, vjerujemo da je san mnogih.

A taj san možete ostvariti već danas, jer novoizgrađeni stambeni kompleks Kapetanovina nudi vam puni komfor življenja nadomak Starog mosta.

Svjetski osjećaj po domaćim cijenama

Dok čitave vojske turista svake godine stižu iz dalekih krajeva samo da vide fascinantni luk koji se nadvija nad smaragdnom Neretvom, taj osjećaj Vi možete imati svaki dan. Kompleks Kapetanovina je jedinstven baš zato jer nudi život po najvišim standardima novog milenija, a praktično je na samom ulazu u mostarski Stari grad i veoma blizu atraktivnog, novog hotela Ruža.

Foto: Bljesak.info / Novoizgrađeni stambeni kompleks Kapetanovina

Najviši europski standardi izgradnje koje je svojim iskustvom u ovaj projekt implementirala grupacija MO Haus  garant su punog komfora i mira.

Kapetanovina je kompleks sastavljen od poslovnog dijela, stambenih jedinica i podzemne garaže.

Stambeni dio se sastoji od 40 stanova, a svaki stan je drugačije osmišljen i dizajniran. Kvadratura se kreće između 42 i 130 m2. Važno je napomenuti da je stambeni kompleks zatvorenog tipa, razdvojen je na tri ulaza, a svaki raspolaže videofonom, te se u njih ulazi pomoću kartice ili šifre. Sve je pod video nadzorom, fizičkim osiguranjem i aktivan je vatrodojavni sustav.

Sinonim za moderno stanovanje

Što se samog projektiranja stanova tiče, naglasak je na vrhunske materijale i moderan dizajn, pa tako izdvajamo velika kupatila opremljena probranim elementima sanitarije, prostrane dnevne boravke i terase na kojima možete uživati u mostarskom suncu devet mjeseci godišnje, a možda i više od toga, s obzirom na klimu u Gradu na Neretvi.

Foto: Bljesak.info / Novoizgrađeni stambeni kompleks Kapetanovina

Ono što je u današnje vrijeme izuzetno važno – parkirni prostor, riješen je efikasno i  komforno. Osigurano je 60 parking mjesta zatvorenog tipa s maksimalnim osiguranjem.

Poslovni dio kompleksa Kapetanovina je dijelom već u funkciji, a izdavajamo market – samoposlugu i caffe slastičarnicu, a uskoro se očekuje otvaranje fitness centra i kozmetičkog marketa, a dio prostora je predviđen za iznajmljivanje i nove poslovne ideje. Općenito, na dohvat ruke su vam bankomati, pekarnice, vrtić, škola, ambulanta, restorani, apoteke i dr.

 Život u srcu grada, a daleko od buke i gužve

Naselje Kapetanovina je u srcu grada i začas ste na glavnoj gradskoj prometnici – Bulevaru, a otuda vam je čitav Mostar praktično na dohvat ruke.

Foto: www.kapetanovina.ba / Novoizgrađeni stambeni kompleks Kapetanovina

Svakako provjerite i Internet stranicu kapetanovina.ba i doznajte još više informacija o tome kako već danas možete sebi i svojim najmilijima osigurati stan na izvrsnoj lokaciji, na mjestu gdje se i doslovno susreću Istok i Zapad i gdje se nadaleko poznate boje Mostara stapaju u jedno. 

Dan otvorenih vrata

Poslovno stambeni kompleks Kapetanovina svake subote od 9-11 sati ima dan otvorenih vrata.

Posjetitelji na licu mjesta mogu vidjeti sistem moderne gradnje i materijala i više se informirati o svemu sto ih interesuje, bez ikakvih obaveza. 

Više informacija možete vidjeti na stranici www.kapetanovina.ba ili se informirati na mobitel: +387 63 659 111.

Kopirati
Drag cursor here to close