INTERA Tehnološki Park

Naučite ''design thinking'' proces i Adobe XD

Sci-Tech / Obrazovanje | 22. 02. 2022. u 08:30 Promotivni tekst

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Broj mobilnih, web i desktop aplikacija raste iz dana u dan, a svaka od njih pokušava privući velik broj pojedinaca i zadržati njihovu pažnju dovoljno dugo da postanu vjerni korisnici. Uhvatiti ih na trenutak i učiniti da se aplikaciji svakodnevno vraćaju nerijetko je rezultat dobrog dizajna. Osmisliti vizualno privlačnu, a logički smislenu i jednostavnu aplikaciju za korištenje, zadatak je kvalitetnih UX/UI dizajnera koji su iznimno traženi na tržištu rada! Steći potrebna znanja i vještine te se naći korak bliže početku uspješne karijere u ovom području svi zainteresirani imaju priliku na novoj obuci u INTERA Tehnološkom Parku!

Kakva znanja ćete steći?

Tijekom intenzivne obuke, polaznici će se upoznati s alatima koji se koriste u istraživanju i planiranju dizajna aplikacije, načinima testiranja dizajna, ali i s nekim aksiomima i nepisanim pravilima, odnosno iskustvima iz industrije i pozitivnoj praksi. Nakon obuke polaznici će imati jasnu sliku što je User Experience, a što User Interface, koje su razlike i zašto su dio istog područja. Polaznici će naučiti koristiti se i različitim software-ima kako bi stekli praktično iskustvo primjenjivo na njihovim radnim mjestima.

Kome je obuka namijenjena?

Bilo da ste već započeli svoj poslovni put UX/UI dizajnera ili da tek želite napraviti prvi korak, program obuke je razvijen kako bi vam pružio sva potrebna znanja! Freelanceri, članovi startup timova ili zaposlenici poduzeća tijekom intenzivne obuke će steći znanja koja će ih diferencirati od konkurencije na tržištu rada. Odmah po završetku obuke, postat ćete efikasniji na svom radnom mjestu ili ćete moći unaprijediti svoj portfolio kako biste lakše konkurirali za poslove na freelancing platformama.

Kako se prijaviti?

Ukoliko želite ući u svijet razvoja mobilnih, desktop i web aplikacija, prijavite se već danas! Za obuku, na kojoj je broj mjesta ograničen, možete se prijaviti na linku. Za sve dodatne informacije možete se obratiti na [email protected]

Kopirati
Drag cursor here to close