Za tebe i mene!

Zaljubili smo se u nove HUAWEI smartphone

U fantastičnoj jesenjoj ponudi BH Telecoma, za samo 1 KM uz Extra XL i Extra Premium paket, izaberite za sebe i one koje volite odlične pametne telephone iz HUAWEI ponude.
Gospodarstvo / Promo | 04. 11. 2020. u 09:00 Promotivni tekst

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Veoma atraktivan, leti kroz sve aplikacije glatko i brzo pa tako i kroz igrice koje vrti bez muke. Time je P40 Pro odličan izbor i za sve gamere. Baterija kapaciteta 4200 mAh pruža ovdje odličnu autonomiju uz brzo 40W žično i 27W bežično punjenje. Na jednom se punjenju da izvući i 10 sati uključena zaslona, što je super! Huawei P40 Pro pružit će vam fantastično iskustvo fotografiranja, a zahvaljujući noćnom načinu rada, P40 Pro zaista može ”vidjeti u mraku”.
Za samo 1 KM uz Extra Premium paket BH Telecoma imaćete odličan telefon, jer je HUAWEI uvijek korak ispred svoje konkurencije, postavljajući standarde u tehnologiji a pogotvo u dizajnu kamera.

PR  / HUAWEI P40 lite E

Brz, elegantan, inteligentan! HUAWEI P40 lite E pokazuje zadivljujući 2.5D efekt s prelamanjem svjetla na poleđini telefona, baš poput izgleda šarenih vrata.
Podržan snažnom baterijom od 4.000 mAh, HUAWEI P40 lite E može izdržati 22 sata reprodukcije videa, 111 sati reprodukcije muzike ili 20 sati surfanja. Uređaj dolazi s mnoštvom funkcionalnosti i sistemom trostruke kamere koji uključuje 48 MP glavnu kameru za snimanje svih dragih trenutaka. (ova rečenica je dodana)
Za bolju udobnost i sigurnost, HUAWEI P40 lite E opremljen je senzorom otiska prsta na stražnjoj strani. Čitač otisaka sa strane je brz, praktičan i pouzdan, a dosta dobro radi i Face Unlock. Huawei P40 lite E sjajan je izbor za potrošače koji traže vrhunski omjer cijene i kvalitete.
Samo u BH Telecomu za 1 KM uz Extra XL paket.

Kopirati
Drag cursor here to close