Prijavi se na Evona Innovation Hack!

Zabavi se i osvoji nagradu iz fonda u iznosu od 4000 KM

Prvi Evona hackathon pod nazivom Evona Innovation Hack održati će se 15. - 17. listopada 2021.
Gospodarstvo / Promo | 29. 09. 2021. u 08:55 Promotivni tekst

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Evona Innovation Hack namijenjen je svim developerima, project managerima i IT entuzijastima u dobi od 18 do 35 godina, a važno je samo da se bavite razvojem softvera, za web ili mobile, bilo u okviru studija ili zbog vlastitog interesa.

“Želja nam je okupiti najbolje ljude na jednom mjestu, dobro se zabaviti i stvoriti nešto novo! Tema prvog Evona Innovation Hack-a je Sports Data. Tijekom 48h imat će te priliku napraviti ili dizajnirati web i mobilnu aplikaciju za prikaz promotivnih banera, sportskih podataka i autorizaciju korisnika te osvojiti vrijedne nagrade. U suradnji sa vašim timom i mentorima raditi ćete na rješenju problema sa kojima se developeri i razvojni timovi susreću svakodnevno. Izvedba ne mora biti savršena do zadnjeg detalja, niti ideja mora biti revolucionarna i nikad viđena. Ocjenjivati će se realizacija samog projekta, a važno je da ono što se napravi bude kvalitetno i funkcionalno i da se dobro zabavite.” - kažu nam iz Evone.

“Tražimo 20 najboljih pojedinaca, 16 Developera i 4 Project Managera koji će biti podijeljeni u 4 tima. Tim koji ponudi najinovativnije rješenje očekuje bogat nagradni fond u iznosu od 3000 KM, a 4 najbolja pojedinca (MVP-evi hackathona) osvajaju smartwatch Xiaomi Amazfit GTR. Važno je napomenuti i kako će svi sudionici hackathona kroz izazov imati priliku predstaviti se IT stručnjacima i na taj način “ugrabiti” priliku za posao. Prema tome, ne vidimo razloge zašto se ne prijaviti na Evona Innovation Hack!“ - poručuju organizatori.

Pozivaju sve zainteresirane željne dobre zabave, izazova i učenja da se prijave putem on - line forme najkasnije do 04. listopada u ponoć, nakon čega će odabrati najbolje i najzanimljivije prijave. Prijava je vrlo jednostavna - pošaljite svoj kratki CV i/ili snimite svoj pitch video u trajanju do 30 sekundi, predstavite sebe i svoj nivo znanja u programiranju i objasnite zašto baš vi trebate sudjelovati na Evona Innovativation Hack!

Na službenoj stranici možete pronaći sve dodatne informacije o hackathonu, procesu prijave i nagradama!

Ako vas zanima razvoj softvera i volite izazov – dođite, naučite nešto novo i zabavite se!

Kopirati
Drag cursor here to close