Slasno!

Za sendviče s velikim „S“

Očito je zaista teško zamisliti život bez dva komada kruha i svega onoga što se može staviti između njih.
Gospodarstvo / Promo | 19. 02. 2020. u 07:30 Sponzorirani članak

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Kamo god vas put nanese, bilo to kod kuće na kauču, na izletu, na poslu, u kinu, na putovanju, na drugom kraju svijeta… sendvič ćete pronaći na svakom jelovniku. Od najosnovnijih sendviča sa šunkom i sirom, s različitim namazima, s tunom, povrćem, rajčicom i mozzarellom, s mesom ili bez njega, sa sirom, skutom ili veganski. Mašti i receptima nema kraja.

Diljem svijeta toliko su omiljeni da je 3. studeni izabran za svjetski dan sendviča. Očito je zaista teško zamisliti život bez dva komada kruha i svega onoga što se može staviti između njih.

Mr. Sandwich!

Odakle uopće potječe riječ sendvič? Povijest toga omiljenog jela potječe iz 18. stoljeća, kada je John Montagu, četvrti grof od Sandwicha, tijekom kartanja poželio večerati. Od sluga je zatražio kriške govedine koje je stavio između dva komada poprženog kruha, kako bi kao strastveni kartaš mogao nesmetano nastaviti s igrom.

U jednoj je ruci tako držao večeru, a u drugoj karte. Legenda kaže da su i drugi igrači uskoro poželjeli „isto što i Sandwich”, po čemu je, dakle, nazvan omiljeni gurmanski izum. Njegov domišljat čin postao je jedan od najvećih doprinosa gastronomiji diljem svijeta.

Bez kruha ne ide

Za dobar sendvič ponajprije je potreban dobar kruh. Kruh koji svaki sendvič čini još boljim, a istodobno je i dobar izbor u skladu sa suvremenim prehrambenim smjernicama. Odaberite, dakle, kruh koji je dobar i za sendvič i za Vas. S obzirom na to da nam danas dobro dođe svaka ušteđena minuta, s izvrsnim vrstama rezanog kruha Pan Bauletto u svako doba dana imat ćete svoju krišku nježnog, mekog kruha uvijek pri ruci.

Znanje i dugogodišnje iskustvo nutricionista spojeno je u kruhu Mulino Bianco koji je proizveden bez bojila, konzervansa, hidrogeniranih masnoća i umjetnih sladila.

Pan Bauletto Grano Duro nastao je spajanjem zrna krupice durum pšenice i ekstradjevičanskog maslinovog ulja. Okusom podsjeća na bakin domaći kruh koji izaziva emociju tradicije i kvalitete.

Pan Bauletto meki rezani kruh s 8 vrsta žitarica ( zob + ječam + pir + durum pšenica + kukuruz + riža + raž + proso) i sojom. Obnavlja energiju i sadrži veći udio bjelančevina.


Pan Bauletto Integrale rezani integralni kruh. Mekan i ukusan za pripremanje obroka sa zadovoljstvom. Integralni rezani kruh sadrži više vlakana (8 g na 100 g kruha) i primjereniji je i za dijetalnu prehranu.

Nježan kruh, idealan za sendviče

Mekane rezane vrste kruha Pan Bauletto stvorene su s bogatim okusima, od brižno odabranih sastojaka i u pažljivo osmišljenom pakiranju. Svaki komadić u njima je mekan, zato ih obožavaju i oni koji ne vole tvrdu koricu. Izvrstan je, dakle, za sendviče, užine, doručke ili večere, svaki put kada poželite nešto dobro. Možete odabrati Pan Bauletto Integrale, mekani rezani integralni kruh bogat vlaknima. Pan Bauletto Bianco mekan je bijeli pšenični kruh sa 100 % maslinovim uljem.

Za oni koji vole razne žitarice izvrstan je izbor Pan Bauletto 8 žitarica i soja, mekan kruh bogat bjelančevinama. Grano Duro od pšenične durum krupice i maslinova ulja okusom podsjeća na domaći bakin kruh, a Rustico iznenađuje raženim brašnom, sjemenkama suncokreta, sezamom i lanom. Uz malo snalažljivosti u trenu ćete ih pretvoriti u maštovite sendviče.

Vječna klasika koja vas nikada neće ostaviti na cjedilu

Omiljeni sendvič sa šunkom i sirom 

Priprema
Pripremite 2 kriške kruha Pan Bauletto Grano Duro. Složite kombinaciju svježih listova zelene salate, kuhane šunke i sira. Preklopite drugom kriškom mekog kruha.
Ukusan i zdrav obrok za svaku priliku pripremljen sa zdravim namirnicama!

Sastojci:
2 kriške kruha Pan Bauletto Grano Duro
Kuhana šunka
Sir
List svježe zelene salate

 Odaberite kruh u skladu s prehrambenim smjernicama

Mekane kriške kruha Pan Bauletto stvorene su u skladu sa suvremenim prehrambenim smjernicama. Uravnoteženim omjerom ugljikohidrata, bjelančevina i vlakana tijelu daju energiju, mogu produljiti osjećaj sitosti i biti dio prehrambene dijete. Svakodnevna želja i svijest o zdravoj prehrani u modernom brzom stilu života koji ostavlja sve manje vremena za dugotrajnu pripremu obroka izazov je za koji je integralni kruh Mulino Bianco idealno rješenje!

Podijelite s prijateljima neodoljivo ukusan obrok za tople ljetne večeri

Bogati sendvič s pršutom, sirom i rajčicom

Priprema:
Uzmite 2 kriške Gran Bauletto Rustico. Nadjenite kruh izrezanom svježom rajčicom, sirom i pršutom. Poklopite i uživajte u nedoljivom spoju bogatog okusa!

Sastojci:
2 kriške Gran Bauletto Rustico kruha
Pršut
Sir
rajčica

Zašto odabrati meki rezani kruh umjesto običnog kruha?

Zahvaljujući praktičnom pakiranju i produljenoj svježini kruščići Mulino Bianco izvrsno su rješenje za moderna kućanstva u kojima dobar kruh uvijek mora biti pri ruci. Štede vrijeme za svakodnevne kupnje, čuvaju svježinu nekoliko dana i uvijek su nadohvat ruke. Osim toga, izvrstan su suputnik na putovanjima ili odmoru. Sendviča, dakle, nikad neće ponestati!

Kopirati
Drag cursor here to close