Za najljepše trenutke u godini uz Cafe Brazil

Gospodarstvo / Promo | 21. 12. 2020. u 16:32 Promotivni tekst

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Već 30 godina Cafe Brazil je sastavni dio predivnih svakodnevnica u kojima se razmjenjuju najljepši trenuci i stvaraju vječne uspomene.

Obzirom da je prosinac mjesec čarolije, mjesec najljepših trenutaka koji su ispunjeni srećom i darivanjem, Cafe Brazil će u duhu slavlja upriličiti i darivanje „Najljepši trenuci uz Cafe Brazil“ .

U nagradnom darivanju će moći sudjelovati svi Cafe Brazili potrošači. Cilj darivanja je zahvaliti se kupcima Cafe Brazil na vjernosti i povjerenju, te učiniti predstojeće trenutke ljepšim i toplijim.

Cafe Brazil je u proteklom razdoblju plasirao reklamni spot pod zanimljivim sloganom „Otvori i uživaj“. Radi se o Cafe Brazil Traditional Cafe, pravoj Cafe Brazil spremnoj za minut, za više užitka i divnih razgovora. Cafe Brazil Traditional se brzo i jednostavno priprema, u tri koraka.

„Godinama težimo ostati sastavnim dijelom života naših potrošača, njihovih jutarnjih i dnevnih rituala. Zato svakim novim proizvodom i unaprijeđenjem želimo opravdati njihovo povjerenje i zahvaliti za lojalnost”, navodi voditelj marketinga kompanije Eurovip, gospodin Stojan Stojić.

Cafe Brazil svim potrošačima i svim čitaocima želi sretne i uspješne blagdane te pregršt divnih, nezaboravnih uspomena sa svojim najdražima.

Za savršen novogodišnji poklon odaberite i vi Cafe Brazil, jer kada je od srca poklon je savršen!

Sve detalje o novitetima i o darivanju možete pratiti putem stranice »Najljepši trenutci uz Cafe Brazil« ili putem društvenih mreža Cafe Brazil 

Kopirati
Drag cursor here to close