Vrhunske usluge Vulco servisa već na 14 lokacija

Gospodarstvo / Promo | 24. 09. 2019. u 13:17 Promotivni tekst

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Prošli tjedan su se na strateškom susretu održanom u Sarajevu sastali Vulco partneri, vlasnici i predstavnici Vulco servisnih centara po državi.

Tijekom događaja nekoliko riječi posvećeno je aktualnim aktivnostima i izazovima, a glavni naglasak bio je na planiranju budućeg poslovanja i širenju Vulco lanca u Bosni i Hercegovini. 

Svojom multinacionalnom mrežom brzih servisa Vulco osigurava vozačima visokokvalitetne proizvode i usluge koji će u potpunosti udovoljiti njihovim limenim ljubimcima. U Europi Goodyear brzi lanac ima preko 2000 servisnih centara, a od 2016. godine prisutan je i u Bosni i Hercegovini, gdje danas svoje usluge već pruža 14 Vulco servisa. 

Mreža Vulco servisa nudi vlasnicima vozila brzo i vrhunsko pružene usluge, široku ponudu proizvoda te ljubazno osoblje koje je zaštitni znak svih Vulco centara. Lanac prodajno-servisnih centara neprestano raste, a trenutno vozači širom Bosne i Hercegovine mogu birati između 14 poslovnica. U budućnosti se planira širenje na više od 40 servisnih centara.

Foto: PR / Strateški susret Vulco partnera, vlasnika i predstavnika Vulco servisnih centara u BiH
Foto: PR / Strateški susret Vulco partnera, vlasnika i predstavnika Vulco servisnih centara u BiH

Na susretu je Piotr Nowakowski, direktor maloprodajnog Vulco lanca za područje Evropa Istok, objasnio planove s razvojem Vulco mreže u Bosni i Hercegovini: “Našim kupcima želimo ponuditi vrhunske usluge i zato ostajemo predani visokim standardima, a istovremeno im se želimo još više približiti. Zbog toga nastavljamo s investicijama u neprestan razvoj Vulco mreže na bosanskohercegovačkom tržištu. U svoju mrežu uključujemo najbolje vulkanizere koji svoj posao izvršavaju pažljivo i na najvišem nivou kvaliteta.”

Vulco centri su dobro poznati po kvalitetnim uslugama i po svom žuto-plavom vanjskom izgledu. Vozači će za svoje vozilo prilikom posjete Vulco servisa osim bogatog izbora guma za sve vrste vozila moći također obaviti brzi servis vozila, kao što su zamjena ulja, amortizera, kočnica i slično.

Pouzdanost dugogodišnje tradicije

Vulco mreža djeluje pod pokroviteljstvom koncerna Goodyear, koji je razvio lanac vulkanizerskih servisa u Sjedinjenim Američkim Državama prije više od 40 godina i tako prvi uveo koncept maloprodajnih lanaca kakve poznajemo i danas.

Zbog uspješnosti lanca u SAD-u, 1996. godine Vulco je osnovan i u Francuskoj kao dopunska djelatnost koncerna Goodyear, odnosno kao potporni koncept koji je nastao zbog želje za širenjem i kvalitetnim uslugama.

Danas u Europi djeluje već više od 450 Vulco servisa.

Najviše prodajno-servisnih jedinica servisne mreže Vulco nalazi se u Francuskoj, a lanac je jako raširen i u Španjolskoj, Belgiji, Sloveniji i Hrvatskoj.

Kopirati
Drag cursor here to close