Vokabula te ''časti'' s ovih 6 besplatnih radionica

Svi mi želimo najbolje sebi i svojoj obitelji. I nikada ne znate hoćete li dobiti posao u nekoj njemačkoj firmi u BiH ili u inozemstvu. Zato trebate živjeti život s motom "očekujte neočekivano".
Gospodarstvo / Promo | 17. 12. 2018. u 12:38 Sponzorirani članak

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Ispred nas je jedan od najljepših perioda u godini kada se zahvaljujemo jedni drugima i provodimo vrijeme s najbližima. Tim povodom Vokabula - centar za njemački jezik organizira pravu prazničnu čaroliju na već drugom tradicionalnom zimskom festivalu, ovaj put s čak 6 različitih događaja kroz 5 dana trajanja festivala.

Ovogodišnji Zimski festival je u znaku djece i profesionalnog usavršavanja odraslih, a cilj ovog festivala je približiti njemačku kulturu, običaje i navike, te omogućiti da jezik čujete i prakticirate u stvarnim životnim situacijama.

Sve što volite i više

Na otvaranju festivala, u ponedjeljak 17.12., sve mališane uzrasta od 3 do 10 godina očekuje prava mala zimska zabava (Winterspaß). Na zimskoj zabavi (Winterspaß) djeca će se zabaviti uz zimsku čarapu iznenađenja, kuglanje sa snjegovićima, te uz zanimljive igre sa zvončićima koje će čak sami vlastitim ručicama izraditi. Na samom kraju radionice obavezno slijedi slatko iznenađenje :)

 

Foto: www.vokabula.com / Vokabula te ''časti'' s ovih 6 besplatnih radionica

A na zatvaranju festivala, u petak 21.12., na radionici za djecu uzrasta od 3 do 10 godina očekuju prave male zimske radosti (Winterfreuden). Na Winterfreuden radionici djeca će se upoznati sa zimskim radostima na njemačkom jeziku, zabaviti se i usvojiti vokabular vezan za zimske radosti uz pjesmice, izradu kreativnih materijala, čestitki i neobičnih snjegovića. A na kraju radionice slijedi veliko zimsko iznenađenje za sve!

Ali to nije sve! Za mališane (4-12 god) smo pripremili i Kinderkino odnosno dječju filmsku večer i to u srijedu 20.12. u 18.30 sati kada ćemo se zajedno smijati njemačkoj komediji Divlji momci (Die Wilden Kerle).

Njemački u 60min (ili manje!?)

Svi mi želimo najbolje sebi i svojoj obitelji. I nikada ne znate hoćete li dobiti posao u nekoj njemačkoj firmi u BiH ili u inozemstvu. Zato trebate živjeti život s motom "očekujte neočekivano". Upravo zato organiziramo zanimljive radionice za Vaš profesionalni razvoj odnosno radionicu gdje ćete naučiti napisati savršen CV, što treba sadržavati te radionicu gdje ćete naučiti kako napisati motivacijsko pismo.

Foto: www.vokabula.com / Vokabula te ''časti'' s ovih 6 besplatnih radionica

Šlag uvijek dolazi na kraju, pa tako i naša sadržajno najbogatija radionica ikada gdje ćete u samo 60 minuta (ili manje!?) naučiti njemački jezik. Istina. Ne šalimo se!

Njemački je jezik kulture, znanosti, a naš maternji jezik je pun germanizama, čega tek postanemo svjesni kada krenemo učiti njemački jezik. Možda već znate za riječi poput šarafciger, špajz, ceker ili gastarbajter? Jeste li znali da mi koristimo oko 3000 germanizama a da toga nismo ni svjesni?

Vjerovali ili ne, ali u četvrtak 20.12. na radionici naziva "Njemački u 60min (ili manje?)" ćete već nakon sat vremena s nama razgovarati na njemačkom jeziku! :)

Neka igre započnu

Sve radionice prilagođene su za osobe koje se prvi put susreću s njemačkim jezikom, tako da se možete prijaviti na bilo koju radionicu bez predznanja iz njemačkog jezika! Ulaz na sve događaje festivala je besplatan, no potrebna je vrlo kratka rezervacija mjesta.

Više informacija doznajte na web i facebook stranici Vokabula-centra, a svoje svoje mjesto na besplatnim radionicama možete rezervirati  na ovoj povezici (ne traje duže od 50 sekundi!).

Naš moto je "Dajte svojim polaznicima razlog da se hvale s vama". I zato dođite i postanite dio zimske priče u Vokabuli, i naravno, ne zaboravite ponijeti dobro raspoloženje!

Vidimo se u Vokabuli! :)

Dođite i uvjerite se. Učite s osmijehom!
Vaša Vokabula

Kopirati
Drag cursor here to close