#PokretnaVokabula

Vokabula izlazi na ulice!? O da, o da, o da!

Zaboravite priče koje Vam govore o njemačkom kao teškom i ružnom jeziku. Uz pravi način podučavanja zavoljet ćete njemački jezik baš kao i mi, zajamčeno!
Gospodarstvo / Promo | 10. 04. 2018. u 11:15 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Volimo izazivati status quo i volimo njemački jezik. Ponosni smo na našu raznolikost i jedinstvenost. To je dio nas koji ne možemo promijeniti sve i da želimo.

 Zaboravite priče koje Vam govore o njemačkom kao teškom i ružnom jeziku. Uz pravi način podučavanja zavoljet ćete njemački jezik baš kao i mi, zajamčeno!

Prošetajte i posjetite nas

U tijeku su Dani otvorenih vrata u Vokabuli kada su vrata naših učionica otvorena za Vas cijeli tjedan u periodu od 12 do 16.30 sati u oba centra. Svatko zainteresiran srdačno je pozvan doći u najsuvremenije učionice u Mostaru i uvjeriti se zašto su baš one idealno mjesto za učenje njemačkog jezika.

 Ali ako Vam ni to nije dovoljno, mi ćemo doći Vama! Da, dobro ste čuli. Vaša Vokabula sljedeća 2 dana postaje mobilna i izlazi na ulice kada ćete imati priliku upoznati naše najcool profesore i pitati ih sve što ste ikada željeli znati o učenju njemačkog jezika.

 Jeste li ikada učili strani jezik u učionici 21. stoljeća? Jeste li u školi navikli na ugodnu radnu atmosferu u kojoj se nova saznanja stječu druženjem, kroz igru i zabavu i opuštenu interakciju (a bez ocjena?!)? A uz sve to dobijete istinski predane predavače koji nastoje na što bezbolniji :) način prenijeti znanje o njemačkom jeziku? I niste baš?

Dođite i uvjerite se da njemački jezik nije težak. Prošetajte do Kosače ili Trga Musale u navedenim periodima i uvjerite se da njemački jezik nije težak.

Možete nas pronaći ispred ispred Kosače u utorak 10.4. i na Musali u srijedu 11.04. u periodima od 16 do 20 sati.

I ne zaboravite nas pratiti na ulicama s hashtagom #PokretnaVokabula

Dođite i uvjerite se da njemački jezik nije težak. Prošetajte do Kosače ili Trga Musale u navedenim periodima i uvjerite se da njemački jezik nije težak. Možete nas pronaći ispred ispred Kosače u utorak 10.4. i na Musali u srijedu 11.04. u periodima od 16 do 20 sati.

Kopirati
Drag cursor here to close