AS Holding

VirtuAS – virtualni sajam inovacija predstavio nove proizvode

Gospodarstvo / Promo | 08. 10. 2020. u 09:19 Promotivni tekst

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Prvi virtualni sajam inovacija u Bosni i Hercegovini i regiji otvoren  prošli tjedan predstavio je inovativne proizvode u prehrambenoj industriji. Pored inovativnih predstavljene su i unaprijeđene i nutritivno bogate varijante nekih prehrambenih proizvoda.

Na ovom sajmu predstavljeni su Rituals waffle cookies, Vispak Dream espresso, prvi domaći džepni espreso u obliku praline, Maza protein smjesa za palačinke sa proteinima ,Vispak Zrno to GO, instant bosanska kava u obliku kompresovanog zrna kave i šećera, Vegafruit pekmez od jabuke sa sjemenkama koprive,  Maza kremni namaz sa 0% šećera i proteinima, Oaza voda sa kolagenom, Klas čokoladni kruh sa 30% tamne čokolade, Limunana napitak od soka limuna i čaja nane, ZIM probiotski obrok od svježeg sira bez laktoze sa proteinima , Shmeky flips sa okusom ćevapa i drugi proizvodi.

Virtualni sajam je do sada posjetilo oko 11 000 posjetitelja.

»Zahvaljujemo se svim posjetiocima sajma i velikom interesu za naše inovativne proizvode. Neki od proizvoda predstavljeni na sajmu, već za 7 dana naći će se na policama prodajnih centara. Također se još jednom zahvaljujem našim razvojnim timovima koji su kreirali ove inovativne proizvode«, izjavila je Sajra Ajanović iz Direkcije za razvoj i upravljanje brandovima AS holdinga.

 

Sajam možete posjetiti OVDJE

 

U posebnom prostoru svi zainteresovani studenti mogu aplicirati na VirtuAS Innovation challenge i u roku od 45 dana dostaviti svoje prijedloge inovativnih proizvoda i tako dobiti mogućnost da budu nagrađeni ljetnom praksom u jednoj od AS Holding članica.

Link za Innovation Challenge: https://virtuas.asholding.ba/innovation-challenge/

 

Na sajmu je predstavljen i novi korporativni film AS Holdinga koji se može pogledati u  kino Sali VirtuAS.

Film je do sada, na VirtuAS sajmu , Youtube kanalu  i društvenim mrežama zajedno imao preko 110 000 prikazivanja.

Ovaj virtualni sajam inovacija rezultat je višemjesečnog rada razvojnih timova domaćih kompanija na inovativnim proizvodima.

 

 

Kopirati
Drag cursor here to close