Vienna osiguranje

Vienna Best protect osiguranje – konsultujte doktora iz udobnosti vašeg doma!

Gospodarstvo / Promo | 05. 10. 2020. u 15:29 Promotivni tekst

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Trenutne životne okolnosti u kojima se preporučuje prevencija i ograničeno kretanje u velikoj mjeri otežavaju dostupnost usluga javnog zdravstva, dok si privatnu zdravstvenu skrb nažalost mnogi ne mogu priuštiti. Upravo iz tih razloga, Vienna osiguranje d.d. VIG, vodeći osiguravatelj života i zdravlja u BiH je uz podršku matične kompanije iz Austrije kreiralo novi, na tržištu BiH jedinstveni proizvod pod nazivom Best PROTECT.

Sa gotovo 400 osiguranih slučajeva (teške bolesti, operativni zahvati, nezgoda, gubitak života i dr.), Best PROTECT predstavlja najsveobuhvatniju zaštitu od rizika za pojedinca, porodice i kolektive. Dodatno, u cilju pravovremene zdravstvene usluge i prevencije oboljevanju prilikom izlaganja boravku u ambulantama i sl., za sve imaoce Best PROTECT osiguranja, obezbijeđene su besplatne online konsultacije sa eminentnim doktorima iz zemlje i inostranstva.   

„Telemedicina je već uveliko globalni trend razvijenih tržišta, a prednosti koje su naročito došle do izražaja u periodima ograničenog kretanja, kako usljed epidemioloških i sličnih razloga tako i usljed sve bržeg tempa života savremenog čovjeka. Zadovoljstvo mi je da smo posredstvom Best PROTECT osiguranja i platforme „Doktor kad mi treba“ našim osiguranicima približili ove inovativne trendove te im omogućili besplatan kontakt sa doktorima iz domova, ureda, sa izleta i slično tj. onda kada to njima odgovara, a ne kada im neko zakaže termin. Opredijeljeni na zaštitu najvrijednijeg – života i zdravlja, na ovaj način smo upotpunili našu osiguravateljnu ponudu te s razlogom proizvod nazvali Best PROTECT (Najbolja ZAŠTITA).“, rekla je gospođa Sabina Mujanović, Predsjednica Uprave Vienna osiguranje d.d. VIG. 

Vienna osiguranje d.d. VIG je tržišni lider u životnom osiguranju u BiH te je najnagrađivanije društvo za osiguranje u BiH u posljednjih nekoliko godina. Članica je Vienna Insurance Group – VIG koja sa 50 kompanija u 25 zemalja i preko 25.000 zaposlenika predstavlja vodeću osiguravajuću grupaciju u Austriji, Centralnoj i Istočnoj Evropi.

Kopirati
Drag cursor here to close